Обадете се сега: 0879 944 990
Fibber Игра на надлъгване - Цена - Онлайн
basket
0 продукта
0.00
18899 играчки!

Fibber Игра на надлъгване

(0 гласа, оценка 0.00 от 5)
Fibber Игра на надлъгване
Гарантираме Ви:
  • Доставка до 2 работни дни
  • Най-добра цена онлайн

Описание

Fibber Игра на надлъгване - изключително интересна и забавна игра в която не трябва да те хванат, лъжеш! Следи внимателно другите играчи и ако ги хванеш, че лъжат им го кажи, ако си познал нослетата им ще порастът, но ако си сгрешил, твоят ще порасне! Бъди наблюдателен и внимателен и може би ти ще победиш.

  • Препоръчителна възраст: 7+

Подобни продукти


Ревюта (0)

Все още няма ревюта

Добави ревю

Email:
Описание на ревюто:
Изпрати ревюто

За марка Spin Master (вижте 47 продукта)

Spin Master е водеща компания в производството на иновативни и забавни детски играчки. Колекцията от нестандартни играчки и продукти предлагани от Spin Master предизвикват голям интерес от страна на децата. Компанията с лекота се трансформира от малко предприятие за производство на играчки във всеобхватна развлекателна компания, която постоянно се апаптира към променящите се времена, даваща нови идеи и възможности за производство на иновативни детски играчки.

Spin Master

Част от голямото семейство на популярната компания Spin Master са играчките с марките Aig Hogs, Nano Speed, Tech Deck, Bakugan, Zoomer и още много много други.


За категория Рекламирани играчки (вижте 523 продукта)

Подарете на децата най-популярните и Рекламирани играчки от екрана.

При нас ще откриете огромно разнообразие от героите Барби, Cars, Мечо Пух, Angri Birds, Baby born , интерактивни играчки и много други. При нас можете да откриете най-актуалните и популярни играчки от ТВ поредици на Disney channel.


Категории за вас


Сходни търсения


Ако Fibber Игра на надлъгване, който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Spin Master или Рекламирани играчки. В нашият магазин винаги може да намерите намалени играчки и бебешки стоки.
25.00

Поръчай на:

Други марки от Рекламирани играчки:


Подобни категории:


Какво раглеждат другите:

Последни поръчки:

Последна новина от блога:

Забавни бебешки играчки за лятото Забавни бебешки играчки за лятото
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.