Facebook PageView

Условия за доставка на детски играчки, бебешки стоки в България

Безплатна доставка

 

1. ДОСТАВКА ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА

 • Поръчки над 99 лв ( до 20 кг ) - БЕЗПЛАТНО;
 • Доставката се извършва в рамките на до три работни дни;
 • Доставка на детски играчки и бебешки стоки от Patilanci.bg се извършва на територията на цялата страна, чрез куриерска фирма на адреса за доставка, посочен от Вас;
 • Ние работим с куриерска фирма Speedy  - съответно сроковете за доставка се определят от графика за посещение;
 • По желание от ваша страна можем да изпратим и с куриерска фирма Еконт. При избор от ваша страна на този вид доставка, цената за услугата ще е по ценова листа на Еконт. Също така - при избор доставката Ви да бъде направена с Еконт, условията за безплатна доставка от Патиланци БГ не важат, независимо от стойността на поръчаката Ви. Можем да изпратим по куриерска фирма Еконт продукти, които се намират в складовата ни база в София. За продукти, които се намират в страната не може да бъдат изпращани с Еконт, за което ще бъдете уведомени по телефон от наш представител за различните опции за доставка. 
 • Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това;
 • Ако изявите желание да Ви бъде доставена стоката в почивен ден, или след работното време на ПАТИЛАНЦИ БГ (от 09.00 до 18.00 в делничен ден) до адрес в рамките на гр. София, ще бъдете таксувани за това в размер на 7.00 лв. 
 • При желание от ваша страна продукта да Ви бъде доставен (в рамките на гр.София) в деня на поръчката Ви, ще заплатите доставка в размер на 10.00 лв
 • Ние можем да доставим и в събота във всеки офис на куриерска фирма "Спиди" в страната. Независимо от стойността на харесания от Вас продукт, ще бъдете таксувани в размер на 3.00 лв допълнително за това.
При поръчки над 99 лева до 20 кг - Ние ще доставим Вашата стока БЕЗПЛАТНО

Безплатната доставка не важи за по-тежките и обемни пратки (улей) пратки които се таксуват според следната тарифа :

До 20 кг над 99 лв

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
БЕЗПЛАТНО

до 10 кг под 99 лв

5 лв

от 11 кг до 20 кг под 99 лв

10 лв

от 21 кг до 50 кг

30 лв

от 51 кг до 100 кг

50 лв

от 101 кг до 150 кг

80 лв

Важно: При поръчка на продукт/и, които са с общо тегло над 150,01 кг. ще Ви бъде изготвена индивидулана оферта за доставка на избраната от Вас стока. В сайта има продукти, които изискват монтаж и също са обект на допълнително офериране за доставка и монтаж. За такива продукти ще получите индивидуална оферта от наш служител. При поръчки, изискващи индивидуално офериране, цената на доставка също е обект на коментар и оферта, както при поръчки на повече от 10 артикула от един вид.

2. ПРИЕМАНЕ НА СТОКАТА ОТ НАШ ОФИС
 • Поръчаните детски играчки и артикули можете да получите и на място в нашия офис, като в такъв случай няма да заплащате доставка, а само стойността на стоката публикувана в сайта. Поръчки от този тип се изпълняват в рамките на до два работни дни. 
 • Може да направите поръчка в нашия офис: гр. София, жк. Люлин - център, бл. 778, партер, офис 4

3. ПРОВЕРКА НА ПРАТКА 

Патиланци тe cъвeтвa в мoмeнтa нa пoлyчaвaнe дa пpoвepиш внимaтeлнo пpaтĸaтa зa eвeнтyaлни пoвpeди пpи тpaнcпopтиpaнeтo или зa нapyшeнa oпaĸoвĸa. Aĸo ycтaнoвиш нecъoтвeтcтвиe, пoпълни нa мяcтo Πpoтoĸoл зa peĸлaмaция, ĸaĸъвтo ĸypиepът e длъжeн дa ти пpeдocтaви. Kypиepът щe имa гpижaтa дa ни yвeдoми, a ниe щe ce cвъpжeм c тeб, зa дa peшим зaeднo ĸaĸвo дa пpaвим. Πpoблeмитe oт пoдoбнo ecтecтвo ca гoлямa pядĸocт, нo e в нaш oбщ интepec дa бъдeм внимaтeлни.

4.  ПОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКА

При поръчка в нашия сайт трява да въведете имейл адрес. Попълването на това поле не е задължително условие за да изпълним вашата поръчка. За тези потребители (клиенти), които все пак предоставят актуален имейл адрес при поръчка в нашия онлайн магазин ще получат номер на товрителница и линк и достъп до услугата "Смарт Контрол" на Спиди. Тази платформа е иновативен продукт и ще Ви предостави възможност да управлявате и проследявате в реално време вашата пратка (кога е изпратена, в кой офис е) Чрез услугата на Спиди "Смарт контрол" ще можете да пренасочите доставката си до най-близък офис до вас, да отложите доставка и най-важното ще имате дата на доставка и час.

Работно време от понеделник до петък : 09:00 – 18:00 ч.
Почивни дни : Събота и Неделя

 

X