Джипове с дистанционно управление

  1. Джип Rastar Pajero R/C 1:18 | P79281 Джип Rastar Pajero R/C 1:18 | P79281
    Няма наличност!
  2. Мини джип с фрикция Ocie | P79808 Мини джип с фрикция Ocie | P79808
    Няма наличност!
  3. Цветен джип с фрикция Ocie | P79807 Цветен джип с фрикция Ocie | P79807
    Няма наличност!

Артикули 1-24 от 24

Джипове с дистанционно управление

Предимства на джиповете с дистанционно управление за деца

   Автомобилите тип джип с дистанционно управление не са само за малки момчета. Малки момичета, възрастни и деца от всички възрасти обичат да разкъсват от игра тези малки играчки. Джиповете с дистанционно управление не само са забавни, но и служат за цел.

 Как джиповете за дистанционно управление могат да помогнат на децата ви да се учат и развиват?

Точно като видео игрите, джиповете с дистанционно управление могат да бъдат полезни за подпомагане на координацията на ръцете и очите. Чрез добавяне на скокове, писти с препятствия и състезателни писти, това не само допринася за забавлението, но и увеличава нивото на трудност – изисква повече координация. Докато играят с други деца, то също ги учи да заобикалят цели, които не могат да контролират, като същевременно се учат да играят с други деца, да се редуват и как да бъдат добър победител или губещ.

Има два основни типа автомобили с дистанционно управление. По-голямата част от колите са готови за игра веднага след кутията и повечето се нуждаят от батерии в дистанционното управление и вътре в колата. Има и акумулаторни джипове с дистанционно управление, които се считат за „готови за игра“, но батериите трябва да бъдат напълно заредени преди употреба и напълно изтощени преди презареждане или след време батериите ще загубят своята сила.

Вторият тип джипове с дистанционно управление е тази, която се създава от нулата — с помощта на възрастен, разбира се! Основната обвивка е като тази на модел автомобил - някои идват боядисани, а други трябва да бъдат боядисани ръчно. Корпусът, двигателят, гумите, задвижването, шасито и всичко останало трябва да се закачат ръчно. Има и два вида източници на енергия, захранвани с газ и захранвани от батерии. Газовите версии изискват специален вид гориво и звучат много повече като истински автомобил. С тези комплекти за изграждане децата се научават да бъдат интуитивни, да следват инструкциите и да използват въображението си, за да изградят колата на мечтите си. Въпреки че колите са най-популярните видове играчки за дистанционно управление, има и хеликоптери, влакове, самолети и дори уоки-токита.

Предимства на джиповете с дистанционно управление за деца

Както всички играчки, колите с дистанционно управление могат да осигурят на децата множество предимства, които иначе може да не се наблюдават в други видове играчки. От подобряване на техните двигателни умения до подобряване на техните когнитивни способности, както и развитие на емоционалните и социални аспекти на тяхното същество, децата ще се справят добре, като играят с RC превозни средства. И в случай, че все още се съмнявате, ето 5 големи предимства на автомобилите с дистанционно управление.

  •  Засилва овладяването на зрително-моторната координация.

Шофирането на миниатюрно превозно средство от разстояние, с помощта на устройство за дистанционно управление, изисква отлична координация между това, което виждат очите и как реагират мускулите на ръката, натискане или превключване на съответните бутони или стикове, за да се направи правилната маневра. Работата е там, че всичко това е функция на мозъка. Той получава визуална информация от очите и обработва тези битове информация и ги преобразува в импулси на двигателните нерви. По този начин ръката знае коя мускулна група трябва да се свие, за да накара RC превозното средство да работи по-бързо, да спира или дори да извършва необичайни маневри. Всичко това се случва за части от секундата.

  • Подобрява пространственото съзнание и интелигентността.

Неразделна част от координацията ръка-око е дълбочината и пространственото възприятие на мозъка. Когато децата се опитват да маневрират с RC кола от разстояние, очите им изпращат електрически сигнали към мозъка, който от своя страна прави груба оценка на относителното положение на автомобила с дистанционно управление в пространството и по отношение на заобикалящата го среда. Мозъкът прави много внимателни оценки на разстоянието на превозното средство до най-близкото препятствие или друг обект в непосредственото пространство на RC автомобила. След това тези сигнали се обработват от мозъка и необходимите двигателни импулси се изпращат до мускулите на ръката или всяка друга група мускули в тялото. Това се нарича пространствено съзнание и интелигентност, които формират основата на определен аспект от решаването на проблеми.

  • Насърчава креативността и въображението.

Има джипове с дистанционно управление, които се предлагат като комплекти, където децата могат да ги сглобяват. Има и такива, за които можете да закупите отделни части и аксесоари, за да създадете свой собствен уникален дизайн и стил на превозно средство с дистанционно управление. Въпреки че тези видове играчки са най-подходящи за по-големи деца, тъй като те вече имат повече от основни познания за това как работят такива играчки, самият факт, че тези комплекти дават на децата възможността да изградят свои собствени спийдстъри, роудстъри и превозни средства за всички терени, просто насърчава да използват максимално въображението и креативността си. Вече трябва да е очевидно, че въображението и креативното мислене пораждат превъзходно логическо мислене и умения за решаване на научни проблеми. Децата ще трябва да решат дали да поставят определен вид автомобилна част на своите RC комплекти, за да постигнат желания резултат.

  • Укрепва семейните връзки.

Няма значение къде играят децата със своите RC коли. Въпросът е, че на тях е най-добре да се играе със семейството наоколо, тъй като малките деца ще се гордеят да демонстрират новооткритите си шофьорски умения, докато по-големите деца ще се гордеят с творенията си. Какъвто и да е случаят, играта с RC автомобили може значително да подобри и укрепи семейните връзки. Това може да окаже значително влияние върху емоционалното здраве на детето, като същевременно улесни развитието на неговите или нейните умения за социални взаимоотношения. 

  • Въвежда концепцията за отговорност.

Джиповете с дистанционно управление не са евтини, особено тези, които човек трябва да сглоби от нулата. В началото децата ще научат стойността на това да бъдат отговорни за своите играчки, като ги поддържат в идеално състояние, смазват зъбните колела, премахват мръсотия и отломки и дори почистват различните части, така че всичко да е наред. Те ще се научат да разбират, че всичко, което ценим, трябва да се грижи добре. Това е наша отговорност като собственици на такива неща.

Децата могат да се възползват много от играта с джипове с дистанционно управление. Подобряването на двигателните умения, засилването на креативността и въображението, укрепването на семейните връзки и научаването на стойността на отговорността са само част от тях. За страхотна гама от най-горещите продукти в момента, разгледайте ръководството за най -добрите джипове с дистанционно управление за деца .

Разгледайте и изберете

Разгледайте внимателно каталога в който сме избрали най-разнообразни играчки тип Джип с дистанционно управление. Предлагаме различни модели малки джипове, а също така и акумулаторни джипове. Осигуряваме едно незабравимо изживяване, не само за децата, а за цялото семейсто. Разгледайте каталога и поръчайте желаната играчка от вашето дете, ако имате нужда от насоки, ни потърсете, чрез формите за контакти.