Детски велосипеди 12 инча

  1. 259.00 лв.
  2. 239.99 лв.
  3. 319.99 лв.
  4. 319.99 лв.
  5. 250.00 лв.
  6. Детски велосипед Bentu 12 | P135576 Детски велосипед Bentu 12 | P135576
    Няма наличност!
  7. детски велосипед 12 Prince | P88532 детски велосипед 12 Prince | P88532
    Няма наличност!
  8. Детски велосипед 12 Детски велосипед 12
    Няма наличност!
  9. Детски велосипед 12 Детски велосипед 12
    Няма наличност!
  10. Детски велосипед 12 Детски велосипед 12
    Няма наличност!
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 51

Детски велосипеди 12 инча

Велосипеди 12 инча 

Децата обичат велосипедите. Децата обичат да се движат. Нямайте съмнения в това, че карането на колело е може би най-щадящия физически спорт. Той формира гръбнака и разбира се създава приятни спомени. 

Детски велосипед 12 цола е подходящ за деца на възраст между 3 и 5 години. Велосипедът 12” или 12-инчов велосипед за деца се равнява на точно 30.5 см диаметър на цялото колело. С този тип превозно средство ще подарите забавление със спорт - едно от най-хубавите неща, с които може да зарадвате вашето дете. Обикновено велосипед 12” е със стоманена рамка и пластмасови капли, омекотена седалка и механични спирачки.

При избора на колело трябва да имате следните параметри под внимание:

  • Възрасти и ръст на детето;
  • Способностите и уменията на детето;
  • Увереността на момченцето, или момичето;
  • Теглото на велосипеда;
  • Спецификата на дизайна;
  • Качество на самия продукт.

Когато купувате детско колело за вашето 3-годишно, най-важното е да му е удобно, но и да му харесва как изглежда. Много важно условие детски велосипед да бъде леко и здраво. Ако на родителите, на баба, и ли на дядо им е тежко за тежко, представете си как се мъчи малкото детенце с него. Важна е височината на колелото. За да сте сигурни, че размера е подходящ представете си дали вашето момченце, или момиченце ще може да стъпва на земята при спряло положение. 

Много родители търсят непременно колелото да има скорости. Приключването на скорости от толкова малки деца може би ще представлява проблем. Ползвателите на този размер велосипеди са си малки дечица. Тяхно задължение е да се забавляват, а не да мислят за първа, втора, трета .....скорост. Важното е да е забавно! След като детето започне да изкачва хълмове пред блока, разбира се, тогава е дошъл момента за по-голямо колело със скорости. Ако вашия мъник има интерес към избор на цвят за новото си колело, в нашия сайт ще намерите практични, удобни, красиви и най-важното здрави велосипеди от марките Byox bike, Moni, Sprint, Clementoni и още други.

Спирачките на колелото трябва да бъдат използваеми. Какво означава това? Трябва да се лесни за натискане, лесни за опериране и със сигурно спиране. Както и при автомобилите, така и тук има накладки на спирачките, които подлежат на подмяна. Желателно е бъдат проверявани спирачките винаги от възрастен, преди да използва детенцето колелото. 

Избор на велосипед от Патиланци БГ

Разгледайте нашите предложения от велосипеди 12” и изберете подходящото за вашето дете и не забравяйте, преди това да го питате дали му харесва цвета. Също така, оборудвайте колелото му с всички важни аксесоари за детски велосипед, като звънец, преден и заден фар и разбира се, каска и протектори за малкия колоездач.