Детски бижута и кутии

  1. 45.50 лв.
  2. Комплект детски обеци TCS Harry Potter | PAT37690 Комплект детски обеци TCS Harry Potter | PAT37690
    Нов

Артикули 1-36 от 155

Детски бижута и кутии

Всичко, което трябва да знаете за намирането на подходящите бижута за деца.

Традицията да се карат децата, дори новородените, да носят детски бижута, датира от древни времена, поради тяхното значение. Смятало се, че определени детски бижута могат да предпазят децата и бебетата от зли духове. В неисторически аспект, децата искат да носят бижута, защото са изложени на това в заобикалящата ги среда или виждат любимите си звезди да носят зашеметяващи бижута. Въпреки това повечето деца обичат бижутата, защото ги карат да се чувстват като изтънчени възраст. Някои от децата са наясно с тоалетите и външния си вид, а на други дори не им пука. Някои деца ценят своите детски играчки, аксесоари и други вещи, докато други се прибират от училище с липсваща ръкавица или разрошена коса. 

Трябва ли децата да носят детски бижута?

Не е шок, когато някои деца обичат да притежават и да носят бижута. И не само момичетата, момчетата също вземат пример от своите бащи или любими звезди, които носят бижута. С това родителите трябва да разграничат тънката граница между това, което децата им искат, това, което е подходящо за тях, и това, за което биха могли да се грижат добре. 

Този списък с бижута за деца е създаден с цел да ви помогнем да ангажирате децата си в продуктивна и забавна дейност. Изработването на бижута за деца може да започне и от най-ранна възраст. Бижутерските занаяти са чудесен начин за насърчаване на творчеството. Но още повече, професионализмът на крайния резултат е огромен тласък на самочувствието на детето. Освен това и базирането на умения или образователни уроци, които много от тези проекти имат, те често насърчават фините двигателни умения, а понякога и логиката и разсъжденията, за да накарат нещата да „работят“ Ще се изненадате как малките деца могат да започнат да се занимават с действителни бижута. Разбира се, първата стъпка е да знаете нивото на умения на вашите артисти! Ако правите това в обща групова настройка, ще искате да го опростите, така че всеки да може да го направи. Ако работите индивидуално с талантливо дете, можете да го повишите с няколко нива.

В нашия онлайн магазин да детски бижута ще намерите голямо разнообразие от мъниста, шнурове или каквото и да е основният компонент на вашия занаят. Детските играчки не се изчерпват до класическите такива. Ето ви и някои идеи за изработка на детски бижута.

  • Изработка на бижута за малки деца

Малките деца на възраст от 18 месеца могат да започнат, като нанизват предмети с големи дупки върху нещо твърдо.Основният фокус ще бъде развитието на фините двигателни умения. Малко по-големите деца могат да нанизват мъниста с големи дупки на връв с пластмасови краища. Вашето малко или  в предучилищна възраст дете ще обича да нанизва цветни дървени мъниста, за да направи красива бебешка гривна. Може и вие да се забавлявате с него! Когато приключите, опитайте да направите и детски колиета.

  • Занаятите, базирани на книги, също могат да бъдат бижута! Това е достатъчно лесно, за да бъде направено от младите фенове на книгата.

На около тригодишна възраст те трябва да могат да започнат да нанизват по-малки мъниста, също с големи дупки. Използвайте прежда, в идеалния случай с готови краища или пластмасови връзки. Ако търсите детска кутия за бижута за вашето дете, това вероятно е защото ви е писнало да намирате детски колиета и гривни, разпръснати по целия под.  Диаманти (дори и изкуствените) са най-добрият приятел на момичето. Но те не са най -добрият приятел на майката, когато са разпръснати навсякъде с безпорядък по пода в хола — или по-лошо, когато са стъпени с боси крака. Има само едно решение дайте им някъде да съхраняват всичките си дрънкулки. И под „някъде“ имаме предвид кутия за бижута. Има кутии с еднорози , кутии с герои на Дисни , кутии с принцеси , детски и бебешки музикални кутии за бижута, кутии, които се заключват с ключ... и това е само началото. Има и много възможности за избор, когато става въпрос за вътрешността на кутията за бижута на вашите деца, като детски пръстени, държачи за обеци и органайзери за колиета

Кой е най-добрият подарък за бижута за деца?

Има няколко сладки и красиви бижута, които можете да подарите на дете. 

  • Детски и бебешки обеци с очарователни дизайни

Можете да потърсите сладък чифт обеци. Този вид бижута не са само за специални поводи, но и за ежедневно носене. 

  • Детски гривни

Не е безсмислено, че децата обичат гривни, особено такива с много прелести! Можете да поставите талисмани с букви, които изписват името на детето или да ги оставите да изберат талисмани, които да отразяват хобита и интересите му. Ключът тук е да оставите детето да се забавлява в избора на прелести. 

Сладките и изящни пръстени са страхотни подаръци. Ако детето настоява да получи пръстен за подарък, има много модни пръстени, изработени от висококачествен и безопасен материал.

Децата обичат да носят часовници, дори когато все още не могат да отчитат времето. Това може да не е често срещано бижу. Това може да бъде най-безопасното бижу за носене, тъй като часовниците не са изящни, нямат остри ръбове и са плътно закопчани на ръката.

Защо да ни се доверите?

На сайта ни www.patilanci.bg , можете да се докоснете до най-различни бижута с иновативен и цветен дизайн. Наблегнали сме, на това което се харесва на всички деца - любимите им колиета, гривни, пръстени, ключодържатели и часовници. Помислили сме и за спокойствието на техните родители като предлагаме различни видове кутии за бижута с интересни форми, цветове, дори имаме и музикални . Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст, от 0+ до 11+ години. Не се колебайте да ни потърсите, чрез формите за контакти с нас, ако имате въпроси, или нужда от насоки и консултация. Стремим се, да осигурим Вашето удобство и комфорт, като Ви даваме възможност да поръчате онлайн от нашия магазин, всичко от което имате нужда, за развитието и забавлението на малките.