Колела 16 инча

  1. Детско зелено колело MTB R88 16“ Green | PAT38558 Детско зелено колело MTB R88 16“ Green | PAT38558
    Нов
  2. 309.00 лв.
  3. 309.00 лв.
  4. 309.00 лв.
  5. 349.00 лв.
  6. 349.00 лв.
  7. 285.00 лв.
  8. 349.00 лв.
  9. 349.00 лв.
  10. 360.00 лв.
  11. 349.00 лв.

Артикули 1-36 от 77

Колела 16 инча

Детски велосипед 16 инча

Детето ви пораства и е време да му вземете колело или да смените старото, което вече му е малко. Велосипед в размер 16” е подходящ за вече пораснали дечица. Детски колела 16 инча са с големина на рамката около 40.6 см, но въпреки това, повечето ни предложения от детски велосипеди с тези размери идват с помощни колела. Ако се чудите дали все пак колелото няма да му е голямо, не се притеснявайте, велосипедите ни са с регулируеми седалка и кормило. Децата растат бързо и само за седмици ще започне да стига педалите не само с пръстите на краката си.

Съвети от Patilanci BG при избор на велосипед 16 инча за вашето хлапе

Ще ви предложим няколко препоръки за това как да изберете правилното колело за вашето дете в размер 16 инча. 

  • Размер > 16 инчовите велосипеди обикновено са подходящи за деца с височина 105 - 120 сантиметра. Разбира се - всяко дете си е отделен индивид и поради тази причина препоръчваме да се ръководите от височината на детето, а не от неговите години. За още по прецизно измерване имайте предвид факта, че минималната точка на седалката трябва да е до най-вискоката точка на крака на детето при изправено положение. 
  • Тегло на велосипеда > След като сте избрали точния размер на колелото следващото важно нещо е неговото тегло. Правилото е да вземете такова детско колело, което да тежи максимум 30% от килограмите на вашето дете. 
  • Цена > За съжаление и тук цента е от значение. Когато искате да закупите висококачествен велосипед на вашето дете това вероятно ще е обвързано и с цената. В нашия онлайн магазин ще намерите наистина голямо разнообразие от детски велосипеди на приемлива цена и супер качество.
  • Спирачки > Задължително е колелото да има СУПЕР спирачки. Нещо повече - инструктирайте детето си да ги използва постоянно, а не да спира с крака, или да скача направо в движение от колелото.
  • Помощни колела > Препоръчваме ви вече на тази възраст да не ги използвате. Детето ви е вече пораснало и със сигурност е уверено в своите възможности. Ако все пак има страх, несигурност, съмнение...по - добре не го насилвайте, а помислете за баланс колело от нашия сайт.
  • Материал на рамата > Това е въпрос на личен избор. Има родители предпочитат здраво и тежко стоманено колело, а има и такива, които предпочитат леко алуминиево колело. 

Изберете от онлайн магазин Патиланци БГ

Разгледайте нашите предложения и изберете велосипед, който ще вдъхнови вашето дете за движение, като например страхотните ни велосипеди от марката BYOX. При нас ще получите професионална консултация и съвет за точния избор на велосипед за вашето пораснало дете.