Бебешки проходилки

  1. Бебешка играчка за прохождане | PAT38059 Бебешка играчка за прохождане | PAT38059
    Нов
    129.90 лв.
  2. 117.90 лв.

Артикули 1-36 от 294

Бебешки проходилки

Кога можем да започнем да използваме проходилка?

Когато в дома ви се е появил малкият палавник, вие осъзнавате колко бързо пораства той и редица въпроси изникват пред вас. Един от най-големите е, когато настане време за прохождането на малкото бебе. Кога точно да започнете да използвате проходилка е много относителен въпрос, поради причина, че всяко едно малко бебенце се развива различно и спрямо редица други фактори. Прохождането на детенцето преминава през няколко основни етапа:

  • 7-ми до 10-ти месец – вашето детенце започва да използва своите крака и ръце, за да се придвижва до желаните от него места чрез пълзене, търкаляне или приплъзване;
  • 8-ми до 11-ти месец – бебето започва да прави опити да се изправя на крака, докато с ръчичките се опитва да намери подходяща опора за захващане;
  • 9-ти до 14-ти месец – обикновено започват първите неуверени крачки, а в по-късните месеци и опити за първите самостоятелни такива;
  • 10-ти до 18-ти месец – настъпва момент, когато вашето бебе ще се почувства достатъчно сигурно, за да се пусне от близките опори и да проходи самостоятелно.

Проходилките са възможност да оставите вашето прохождащо дете с опитите само, като в същото време щадите вашия кръст и гръбнак, докато му осигурявате необходимата опора. Проходилката е удачно да се използва след осмия месец, когато вече вашият мъник прави самостоятелни и успешни опити за изправяне на крака, т.е. след първия етап на неговото прохождане. Така ще се предотвратят възможните бъдещи проблеми при неговото развитие.

Какви други помощни средства за прохождане има?

Проходилките са много удобно средство за младия родител, докато неговият малък палавник желае да щурмува цялата къща и да обикаля от единия край на стаята до другия. Сякаш има нестихваща енергия да изучава света! Ние от Патиланци предлагаме и още няколко варианта, между които можете да се спрете, за да улесните прохождането на вашето бебе:

  • Бънджита – бънджитата или „бънджи гащи“ са подходящи отново за дечица, които могат да стоят изправени самостоятелно. Удобни са, стига да има къде да ги закрепите, тъй като при тях бебенцето няма да шава из цялата стая, а е ограничено на едно място, с възможност да подскача или да прави малки крачки.
  • Колани за прохождане – въжетата и коланите са едно страхотно улеснение за родителя, докато си правите разходки навън. Те ще ви помогнат да балансирате малкия мъник и да предотвратите падане, като на вас няма да се налага да стоите постоянно приведени и да му осигурявате необходимата опора, посредством вашите ръце.
  • Играчки за прохождане – подходящи са за дечица над девет месеца, които правят уверено своите първи крачки. Играчките са чудесен избор, защото са занимателни и интересни. Те се изработват с удобни дръжки за захващане, за да осигурят опора, като повечето от тях са с колелца за придвижване.

Защо да се доверите на Патиланци?

Патиланци подбира внимателно своята продуктова гама, за да достигнат до вас само продукти, които отговарят на всички стандарти по безопасността на малките деца. При нас ще откриете марки като Chipolino, Kikka Boo, Cangaroo, Moni, Lorelli и редица други. Разнообразни материали, цветове и дизайни за момченца и за момиченца. Съпътстваща гаранция и удобна доставка! Свържете се с нашите консултанти за допълнителна и по-подробна информация.