Площадки за обществено ползване

Артикули 1-7 от 7

Площадки за обществено ползване

Качествени и компактни детски площадки 

Кое е онова място, на което всяко дете иска да прекара целия си ден, но родителите наистина, ама наистина предпочитат да избягват? Разбира се, че детската площадка. Ако ви е омръзнало да отказвате на своя малчуган разходка до кварталните люлки, постъпете умно и практично, като инвестирате в собствени съоръжения за игра на открито. Разгледайте нашите първокласни детски площадки още сега. 

За кого и къде са подходящи?

Нашите площадки за игра представляват пластмасови конструкции, които изцяло покриват желанията на малчуганите. Те са почти идентични с наличните съоръжения в парка. Но вече вашето дете може да разполага с атракции за забавление на открито в собствения си дом. Повечето ни модели представляват цялостно решение за свободното време навън (различни комбинации от люлки, пързалки и катерушки във весели цветове и с атрактивен дизайн). Освен за частния двор, нашите предложения са подходящи за обществени места – детски център или кът в заведение, ресторант, хотел, магазин и други. 

Защо да инвестираме в такава атракция?

Съоръженията за игра навън стават все по-популярни стоки за деца. Това е напълно нормално предвид тенденцията малчуганите да предпочитат екраните. За да стимулирате движението и социализацията с останалите деца в квартала покупката на такава външна атракция е повече от чудесна идея. В допълнение, малчуганите у дома най-накрая ще заобичат физическата активност и спорта, а вие самите ще можете да си откраднете малко свободно време, докато ги наблюдавате на двора. 

Как да се грижим за личната си детска площадка?

Изработени от здрав пластмасов материал, нашите съоръжения за игра навън са лесно преносими. Това ви позволява да ги прибирате при лошо време. Дори да ги забравите на двора, почистването им по-късно няма да ви затрудни. Не е нужно да използвате специални средства за целта. Чиста кърпа и стандартен почистващ препарат са напълно достатъчни да приготвите детския кът в градината готов за нови щури забавления. За да си спестите забърсването и търкането, можете да покривате съоръженията (най-добре с найлонов материал).  Не подценявайте и съветите на производителя за поддръжката на площадката. Те са налични в инструкциите за употреба към съответния артикул. 

Защо да се доверите на Patilanci.bg?

  • Богат избор от детски площадки;
  • Отлични цени и редовни намаления;
  • Надеждни конструкции, съобразени с всички международно утвърдени стандарти за безопасност;
  • Подходящи както за обществени, така  и за частни места;
  • Възможност за бърза консултация и съдействие при избор от наш специалисти;
  • Доставка до всяка точка на страната за отрицателно време.