Детски спортове

  1. Детска въжена стълба | PAT40137 Детска въжена стълба | PAT40137
    Нов
    33.00 лв.
  2. Детска скачащa топкa Air Hopper Pink | PAT39633 Детска скачащa топкa Air Hopper Pink | PAT39633
    Нов
    150.00 лв.
  3. Детска скачащa топкa Air Hopper Blue | PAT39632 Детска скачащa топкa Air Hopper Blue | PAT39632
    Нов
    150.00 лв.
  4. 47.50 лв.
  5. 22.00 лв.
  6. 19.00 лв.
  7. 3.00 лв.
  8. 14.00 лв.
  9. 14.00 лв.
  10. 30.00 лв.

Артикули 1-36 от 268

Да продаваш детски стоки е мисия, но да предлагаш продукти за игра навън е дори нещо повече. Ние в Патиланци сме убедени, че децата трябва да прекарват много време на чист въздух и искаме да ви припомним защо това наистина е важно.

Защо е важно децата да спортуват?

  • Стават по-умни

Мащабно американско проучване отпреди няколко години доказа, че децата, които прекарват повече време в активни занимания навън, имат по-високи резултати на тестовете по математика и могат да четат по-добре. Според друго скорошно изследване, малчуганите, които тичат и играят в продължение на 70 минути на ден, имат по-добре развити когнитивни умения.

  • Полезно е за здравето

Физическите упражнения подобряват тонуса и намаляват риска от затлъстяване, диабет и сърдечни заболявания, а времето прекарано под слънчевите лъчи е важно за синтезирането на витамин D.

  • Важно е за развитието на социалните умения

Извън дома малчуганите се учат как да общуват със своите връстници, създават нови приятелства. Чакайки своя ред за пързалката и люлката, те стават по-търпеливи, а в пясъчниците те се учат, както да споделят, така и да отстояват себе си;

  • Подобрява съня

Доказано е, че спортът и движението на открито помагат на малките да заспят по-лесно и за по-дълго. Игрите навън освобождават ендорфин в тялото, който пък помага на тялото да произвежда хормона на съня – мелатонин;

  • Забавно е

Навън малчуганите имат много възможности да се забавляват и да използват въображението си, а кой не иска да вижда детето си щастливо?! Организирайки добре игрите навън, вие не просто провокирате детските усмивки, но и създавате безценни мигове.

А ако времето не позволява да излезем навън?

Ако вали, духа вятър или е твърде студено, за да изведете децата навън, има много начини да им осигурите забавления и у дома. Ние сме се погрижили да ви предложим достатъчно играчки, които могат да се използват и на закрито, а в някоя от нашите палатки, децата ви могат да пуснат на воля въображението си и да прекарат часове в игра.

Защо да поръчате точно от Патиланци?

При нас може да откриете продуктите и марките, които търсите, на достъпни цени. Ние гарантираме, че всички стоки, които предлагаме, отговарят на европейските стандарти за безопасност и качество. И не на последно място, едно признание - ние, екипът на Patilanci.bg сме хора, които не са забравили как в детството си са прекарвали част от времето си, играейки със своите родители. Затова ви напомняме, че играчките не са само за децата, те са нишката, което свързва света на възрастните с този на малчуганите. Те са средството, с което можем всички заедно да трупаме щастливи спомени.