Фигурки на животни

  1. 24.00 лв.
  2. 14.00 лв.

Артикули 1-36 от 202

Фигурки на животни

Игри за рисуване за деца

Можете да разгледате някои интересни игри за рисуване за деца, където те могат да се научат да рисуват и да оцветяват съответно. Тези игри за рисуване за деца ще подобрят творческите им умения.
Когато децата рисуват, те се научават да отразяват въображението си на хартия, като в същото време подобряват фините си двигателни умения, координацията между ръцете и очите и творческите умения за решаване на проблеми. Можете да намерите игри за рисуване за деца онлайн. Освен това игри с рисуване за деца могат да се играят у дома, в класната стая и навън. Направете разпечатка на изображение или илюстрация, която детето ви иска да нарисува. След това ги научете на основни идеи и правила да рисуват изображения или картини по систематичен начин. Трябва да се каже! Има забавни игри за рисуване за деца. Въпреки това заниманията с рисуване за деца у дома ще преодолеят проблемите, свързани със скуката сред децата. Надяваме се, че с тези игри за рисуване за деца вашите деца се научават да впрегнат своята творческа ивица.

Най-добрите игри за рисуване за деца

Децата имат безгранично въображение и енергия. Защо не разширите въображението и креативността на децата с помощта на забавни игри за рисуване. За да ги забавлявате, трябва да измислите страхотни игри за рисуване за деца. В допълнение към това проверете настолни игри за рисуване за деца, които са изключително лесни за започване и задържане на дейността. Най-важното е, че ще подобри изживяването на децата с по-добра координация очи в ръка и други важни умения.

Често задавани въпроси относно игри с рисуване за деца

  • Какви са различните видове игри за рисуване за деца?

Ето някои от различните видове игри за рисуване за деца Африкански животни, комплект за рисуване с пръсти Савана, детска чанта за русиване и много други. Някои по-прости игри за рисуване за деца са, проследяване, геометрични фигури, рисуване върху картон, рисуване на природата и други игри.

  • Защо игрите с рисуване за деца са толкова важни?

Игрите за рисуване за деца са важни за тях, защото развиват координацията на ръцете и очите, креативността и изкуството на оцветяването. Тези игри за рисуване също помагат на децата да се включат за продължителен период от време и да научат нови неща. Той също така развива техните фини и груби двигателни умения, заедно с умения за решаване на проблеми.

  • Защо трябва да въвеждате игри за рисуване за деца?

Когато ги запознаете с игри за рисуване за деца, те не чувстват стреса и тежестта на ученето, вместо това се наслаждават на ученето докрай. Можете също така да запознаете децата с тези игри за рисуване, когато могат да идентифицират цветове, азбуки и числа.

6 ползи от времето за рисуване за деца

Малко дейности са толкова естествени за малките деца като рисуването. Независимо дали носителят на вашето дете е тебешир върху тротоара или пастели върху хартия за принтер, то вероятно се наслаждава на акта на създаване на изкуство. Наред с други форми на изразяване като танци и разказване на истории, рисуването има много ползи за развитието. В този блог изброяваме шест причини да насърчите детето си да рисува у дома, в детската градина и в училище.

  • Развива фините двигателни умения

Фините двигателни умения включват всяко специализирано движение на ръцете, китките и пръстите. Като възрастен разчитате на фините двигателни умения, когато пишете, шофирате или дори текст. Важно е детето ви да развие силни фини двигателни умения в ранна възраст. Държането и манипулирането на инструменти за писане представлява един от най-добрите начини за подобряване на фините двигателни умения на детето. Рисуването създава незабавна визуална обратна връзка, която се променя в зависимост от инструмента, който детето ви използва и как го използва. Тази обратна връзка помага на детето ви да идентифицира най-добрите начини за постигане на желания резултат.

  • Насърчава визуалния анализ

Малките деца все още не разбират някои понятия, които може да приемете за даденост, като разстояние, сравнение на размери и текстурни различия. Рисуването предоставя идеалната възможност за вашето дете да научи тези понятия по умишлен начин.
Когато дете рисува конкретни елементи, особено във връзка един с друг, може да му помогне да извърши фундаментален визуален анализ на ежедневните пространства. За да подкрепите този вид рисуване у дома, подтикнете детето си да рисува примери за големи и малки, груби и гладки, далечни и близки и т.н.

  • Помага за установяване на концентрация

Тъй като повечето деца обичат да рисуват, тази дейност предоставя време за установяване на концепциите за концентрация и практика. Тези концепции ще бъдат от съществено значение за академичния успех на вашето дете, дори в началното училище.
Научаването как да наблюдавате малки детайли, да се концентрирате върху постигането на конкретен резултат и да практикувате трудни задачи помага на детето ви да узрее.

  • Подобрява координацията ръка-око

В допълнение към подобряването на фините двигателни умения, рисуването позволява на детето ви да очертава връзки между това, което вижда и това, което прави. Тази координация между ръцете и очите е важна в атлетически и развлекателни ситуации, както и в академични сценарии, като уроци по писане. За засилване на координацията между ръцете и очите, накарайте детето си да нарисува обект, докато го гледа, или да копира рисунка, която сте направили.

  • Увеличава индивидуалното доверие

Като родител вероятно любимата ви фраза да чувате е „Вижте какво направих!“ Когато детето ви има възможност да създаде физически репрезентации на своето въображение, мисли и преживявания, то придобива увереност.
Рисуването може да помогне на детето ви да почувства по-присъща мотивация, самооценка и валидност. Това потвърждение ще го направи по-уверен в други области, които може да не са толкова естествени, колкото рисуването.

  • Преподава творческо решаване на проблеми

Наред с визуалния анализ и концентрацията, рисуването насърчава детето ви да решава творчески проблеми. Когато рисува, детето ви трябва да определи най-добрия начин за свързване на части на тялото, изобразяване на емоции и изобразяване на специфични текстури.

Предоставянето на конкретни задачи за рисуване, като например създаване на семеен портрет, и говорене за цвета, метода или специалния избор на вашето дете може да му помогне да развие по-силни умения за решаване на проблеми с течение на времето.
За да помогнете на детето си да се чувства мотивирано да рисува и твори, използвайте положително подсилване. Може да искате да покажете готови рисунки в стаята на детето си или в други части на дома си, да включите персонализирани рисунки в писма до членове на семейството и да похвалите детето си за практиката и конкретни постижения.
Насърчете вашето малко дете да рисува през цялото си детство, за да се възползва от всички предимства, изброени по-горе.

Разгледайте и изберете от Патиланци БГ

Предлагаме разнообразие, за деца на всякаква възраст. В онлайн магазин Patilanci.bg ще намерите част от големите марки в бранша и още куп страхотни марки. Ние предлагаме един чудесен вариант за занимание вкъщи или навън, за вас остава само да изберете и поръчате някоя страхотна игра. Вашето мъниче ще се забавлява, а вие да имате миг спокойствие за едно горещо кафе. Потърсете ни ако имате въпроси или нужда от насоки.