Играчки за баня

  1. 29.90 лв.
  2. 31.90 лв.
  3. 59.00 лв.

Артикули 1-36 от 143

Играчки за баня

 Кои са най-добрите играчки за баня?

Имате ли ентусиаст във ваната или мразител на банята? Много деца преминават през омраза с времето за къпането, така че най-добрият начин да поддържате интересите си е като направите времето за къпане интересно, забавно и задържащо вниманието на малчуганите. Време е да се обадим на играчките за баня.

Но какво прави добра играчка за баня? Е, ние вярваме, че те трябва да бъдат с ярки цветове, комични и образователни, но най-вече трябва да бъдат достатъчно ангажиращи.

Много играчки преподават причина и следствие в зависимост от това как се използва играчката във водата, докато други просто предизвикват въображение и забава. Играчките за къпане трябва да се сушат лесно, за да се избегне оставянето на мокри играчки на дъното на коша или ваната.

Не само ще искате играчките да издържат, но също така ще искате да държите плесента настрана. Нашите тестери на няколко години ни помогнаха да открием най-добрите играчки за баня.

Как тествахме

Търсихме играчки, които имат този забавен фактор, в края на краищата, това трябва да бъде детското къпане; играчки, които подпомагат развитието или образоването, както и играчки за къпане, които притежават високо качество и могат да се играят отново и отново. 

Как да почистя играчките си за баня?

Ако използвате разтвори за баня, които са на маслена основа, бихме препоръчали играчките за баня да се измият и изплакнат със стерилизиращ разтвор. Маслата могат да накарат влагата да се заключи и да се залепи за играчката. след това ще трябва да се уверите, че играчките са напълно изсушени на въздух преди следващата употреба.

Ние оценяваме важността на времето за къпане и ролята, която играчките и продуктите за къпане влияят на бебетата, за да им помогнат  да се забавляват. В същото време знаем, че те помагат и за тяхното развитие.

Ние предлагаме несравним избор от различни марки с продукти, които със сигурност ще ангажират и ще зарадват малките малчугани.

Освен че добавят забавление към домашното къпане, нашите продукти са високо ценени и се използват редовно в училища и болници. Терапевтите, които се занимават с разстройства от аутистичния спектър и други препятствия в ученето, поведението и развитието, също се възползват много от тези продукти.

Страхотен избор на време за къпане

Нашата непрекъснато разширяваща се гама от играчки и продукти за къпане на бебета предлага толкова много начини за подобряване на това ценно семейно време за къпане, предлагайки страхотни изживявания за бебета и деца и онези важни възможности за деца с различни възможности също да развият своите умения в забавна среда.

Децата често обичат да рисуват върху себе си, но могат да полудеят с нашите брилянтни пастели за баня , които просто се изплакват. Топки за баня и облаците добавят забавление – и малко проста физика – и са изключително популярни опции в нашата гама играчки за баня за бебета и деца.

Знаем, че грижата за зъбите също е важна, така че нашите невероятни  четки за зъби жирафче, слонче или лъв ще ви помогнат да гарантирате, че децата ви ще ги използват. Препоръчителното време за измиване на  зъбите от 2 минути!

Разгледайте и изберете от Patilanci.bg

Тук споменахме само някои от многото ни специални опции за къпане, така че, моля, насладете се на спокойно разглеждане на всички наши внимателно подбрани играчки за къпане на деца. Не се колебайте да ни потърсите, чрез формите за контакти с нас, ако имате въпроси, или нужда от насоки и консултация. Стремим се, да осигурим Вашето удобство и комфорт, като ви даваме възможност да поръчате онлайн от нашия магазин, всичко от което имате нужда, за развитието и забавлението на малките.