Коли за яздене с дръжка

  1. 199.00 лв.
  2. 199.00 лв.
  3. 199.00 лв.
  4. 83.00 лв.
  5. 83.00 лв.
  6. 65.00 лв.
  7. 65.00 лв.
  8. 79.00 лв.
  9. 67.00 лв.
  10. 67.00 лв.
  11. 58.00 лв.
  12. 89.00 лв.

Артикули 1-36 от 75

Коли за яздене с дръжка

Коли за яздене Детска кола за яздене е страхотна идея за парка. С нея вашето мъниче бързо ще се научи да завива и с всеки ден ще става все по-бързо, защото крачетата му ще заякват. Колички за бутане без педали са подходящи за деца над 3 години или по-точно за дребосъци, които вече са проходили. Ние предлагаме широк избор от детски колички за бутане. Изберете за вашето малко момче кола за яздене Land Rover, а за вашата малко принцеса кола без педали розов самолет. Голяма част от нашите предложения идват и с музика и удобен багажник, затова разгледайте внимателно и вземете най-подходящото вашето дете.

Когато детето порасне, то изисква все повече внимание и активни игри. Отличен вариант в този случай може да бъде кола за яздене с дръжка. Това е добра възможност да насочите енергията на бебето в актива дейност. Поради онлайн разнообразието от модели в магазина ни www.patilanci.bg, все по-често изникнат много въпроси преди закупуването на кола за бутане с дръжка.  Ето защо е важно да знаете как да изберете подходящата кола за яздене и на какви критерии да обърнете внимание. 

Какво е кола за яздене с дръжка?
Това е интересна играчка и индивидуално превозно средство за деца над 1 година. Моделите на кола за яздене с дръжка може да се задвижва от самото дете и също така от родителите (което е предимство, спрямо коли за яздене без дръжка). Детето избутва краката си от пода или от земята и колата тръгва. Предлаганите от нас модели са оборудвани с родителски дръжки, с помощта на които родителите могат да управляват избраният модел кола за яздене и бутане. Родителският контрол е необходим, когато се използва за деца под една година, след което необходимостта от нея изчезва, така че не се притеснявайте тя се отстранява лесно. 

Кола за яздене и бутане с родителски контрол обикновено е изработена от пластмаса. Когато избирате кола за яздене, обърнете внимание на факта, за пластмасата да е издръжлива. Отначало детето определено ще удари различни препятствия, така че структурата на крехкия материал бързо ще се счупи. Спестяването на качество не си струва.

Гумите на кола за бутане могат да бъдат пластмасови или гумени. За разходки по улицата вторият вариант ще бъде оптимален, тъй като те са по-малко шумни. Колите за бутане задължително имат седалка и волан, но бронята, ограничителите, светлината и звукът се считат за допълнителни опции, така че те не са налични във всички модели.

Когато закупувате кола за яздене с дръжка, не забравяйте да проучите наличието на допълнителни функции и да решите дали детето ви се нуждае от тях. Понякога няма смисъл да плащате за функции, които бебето няма да използва.