Играчки Пес Патрул

  1. 29.90 лв.
  2. 176.90 лв.
  3. 23.90 лв.

Артикули 1-36 от 301

Форматиране на Пес патрул

Всеки епизод на PAW Patrol следва подобен модел и са включени повтарящи се теми. Епизодите обикновено започват със сцена, изобразяваща кучетата, които се занимават с ежедневния си живот, често играят с кучешки играчки или участват в дейности на местната детска площадка. Райдър, десетгодишно момче, е уведомен за проблем, като получи обаждане за помощ или като сам стане свидетел на ситуация. Най-често се обаждат на морски биолог , податлив на инциденти на име Cap'n Turbot, който знае много за дивата природа на Adventure Bay. Райдър винаги предупреждава кучетата чрез техните мигащи етикети за домашни любимци. Членовете на екипа се отчитат в базата си Lookout и влизат в нейния асансьор. Маршал обикновено пристига последен, причинявайки хумористична злополука, която кара другите кучета да се смеят, докато асансьорът се издига. Когато стигнат до последния етаж, те се подреждат в редица. Чейс казва, че екипът е готов за действие, докато Райдър казва на малките какво се е случило. Той избира няколко члена на екипа, обикновено двама първи реагиращи, които да помогнат за разрешаването на възникнал проблем. Те се качват с пързалка до своите превозни средства и завършват мисията си. Когато свършат, Райдър казва крилата си фраза: „Когато и да си в беда, просто извикай за помощ!“ и поздравява малките.

Членове на PAW Patrol


Оригинални членове

  • Райдър е 10-годишно момче и лидерът на PAW Patrol. Той беше озвучен от Оуен Мейсън от сезон 1 до средата на сезон 2, от Elijha Hammill от средата на сезон 2 до късен сезон 3, Jaxon Mercey от късен сезон 3 до средата на сезон 6, Джоуи Найджм от средата на сезон 6 до късно- Сезон 7 и от Бекет Хипкис от края на сезон 7 нататък.
  • Маршал е тромав, но компетентен далматинец , който служи като пожарникар и куче фелдшер. Той беше озвучен от Гейдж Мънро от сезон 1, от Дрю Дейвис от сезон 2 до сезон 5, от Лукас Енгел от сезон 6 и от Кингсли Маршал от късен сезон 6 нататък.
  • Рабъл е булдог , който служи като строително куче. Той беше озвучен от Деван Коен от сезон 1 до сезон 5 и от Кийгън Хедли от сезон 6 нататък.
  • Чейс е немска овчарка , която служи като полицейско и шпионинско куче, което има добро обоняние и зрение и също има алергия към котки и пера. Той беше озвучен от Тристан Самуел от сезон 1, от Макс Калинеску от сезон 2 до сезон 4 и от Джъстин Пол Кели от сезон 5 нататък.
  • Роки е сиво-бяло кученце от смесена порода шнауцер / шотландски териер , което служи като кученце за рециклиране и майстор. Той беше озвучен от Стюарт Ралстън от сезон 1 до сезон 2, от Самюъл Фарачи от сезон 3 до средата на сезон 7 и от Джаксън Рийд от края на сезон 7 нататък.
  • Зума е шоколадов лабрадор ретривър , който служи като водно спасително кученце. Той беше озвучен от Алекс Торн от сезон 1 до средата на сезон 4, Картър Торн от средата на сезон 4 до сезон 5 и от Шейл Саймънс от сезон 6 нататък.
  • Скай е какапу , което служи като въздушно кученце. Тя беше озвучена от Калън Холи от сезон 1 до сезон 5 и от Лили Бартлам от сезон 6 нататък.
    По-късни членове
  • Cap'n Turbot е най-честият обаждащ се на PAW Patrol, който служи като от време на време член на екипа в специалните епизоди на тема Merpup. Той е морски биолог, който знае много факти за животните. Превозното му средство е лодка, наречена Flounder . Той е озвучен от Рон Пардо. Заедно с Еверест, Cap'n Turbot беше добавен към началната тема в сезон трети.
  • Robo-Dog е роботизирано куче, представено в „Pups Save Ryder's Robot“. Той служи като водач на всички по-големи превозни средства на PAW Patrol от техния моторен пул, включително PAW Patroller, Air Patroller, Mission PAW Cruiser и Sea Patroller.
  • Еверест е сибирско хъски , което служи като кученце за спасяване на сняг при извънредни ситуации, свързани със сняг или лед. Тя беше представена в епизод на втория сезон "Новото кученце". Нейното превозно средство е моторна шейна . Тя е озвучена от Бъркли Силвърман. Еверест, заедно с Cap'n Turbot, беше добавен към началната тема в сезон трети.
  • Tracker е кафяво-бяло чихуахуа , което служи като спасително кученце от джунглата. Той беше представен в епизод на трети сезон, "Tracker Joins The Pups". Неговото превозно средство е джип и той е двуезичен, говори испански и английски. Той е озвучен от Дейвид Лопес.
  • Тък и Ела са две братя и сестри на Голдън ретривър , които са известни като Могъщите близнаци. Те бяха представени в епизод от шести сезон, „Могъщи кученца, супер лапи: Кученцата се срещат с могъщите близнаци“. Тяхното превозно средство е "Mighty Car", който се разделя на два "Mighty Motorcycle". Те са озвучени от Иймън Хенсън и Изабела Лео.
  • Рекс е бернско планинско куче, което служи като експерт по динозаврите. Той се появява в епизод от седми сезон, „Спасяване на динозаври: кученца и изгубените яйца на динозаври“. Той е с увреждания и използва проходилка на колела, за да се придвижва. Той е озвучен от Luxton Handspiker.
  • Wild Cat е първият котешки член на PAW Patrol, който дебютира в епизод на сезон 7 „Moto Pups: Pups vs. the Ruff-Ruff Pack“. Той е озвучен от Тристан Мамиц. Той е грациозен и гладък, но има страх от мишки.
  • Поддържащи герои

  • Гудуей е кмет на Adventure Bay, която живее в кметството. Тя е много конкурентна с кмета Хъмдинджър от Foggy Bottom, понякога може да бъде много паникьосана и има домашно пиле на име Чикалета, което носи в чантата си. Тя е озвучена от Дийн Дегруйтер (сезони 1 до 7) и Ким Робъртс (сезон 7 нататък).
  • Чикалета е любимото пиле на кмета Гудуей, което тя носи наоколо в чантата си, дори влиза в палави лудории. Тя обикновено предпочита просто да прави своите неща и като цяло игнорира какво се случва, особено ако е твърде заета със сън или хранене.
  • Франсоа Турбот е братовчед на Cap'n Turbot и изследователски партньор, който живее с него в фара на Seal Island. Работи като зоолог, художник и фотограф на природата. Той има плътен френски акцент и често използва френски фрази вместо английски думи. Той е озвучен от Питър Куньо.
  • Кметът Хъмдингер е кметът на Foggy Bottom и главният антагонист на PAW Patrol. Той е главен съперник на кмета Гудуей и ще направи всичко, за да бъде "отгоре". Но отдолу кметът може да бъде смирен и мил. Той е озвучен от Рон Пардо.
  • Харолд Хъмдинджър е много умен и разбиращ в технологиите племенник на Mayor Humdinger, който за първи път се появи в „Mighty Pups“. Той служи като основен антагонист в епизодите на Mighty Pups, Super Paws. Той е озвучен от Ченс Хърстфийлд.
  • Copycat, известен още като Mr. Nibbles, е любимата котка на Хейли Дейли и антагонист, който се появява за първи път в „Mighty Pups, Charged Up: Pups vs. the Copycat“. Той е озвучен от Калъм Шоникър и се смята за помощник на кмета Хъмдингер.
  • The Kitten Catastrophe Crew са помощници на кмета Хъмдингер и злобните котешки колеги на PAW Patrol. Тези котенца предимно не харесват малките и често ги дразнят. Обикновено правят това, което им се иска, но понякога могат да бъдат упорити и да не се подчинят или да надхитрят кмета Хъмдингер. Понякога те са приятелски настроени и обичани към PAW Patrol.
  • Г-н Портър е собственик на ресторант в Adventure Bay, както и дядо на Алекс Портър. Той е озвучен от Блеър Уилямс.
  • Алекс Портър е младо момче, което живее в Adventure Bay и е внук на г-н Портър. Той е доста нетърпелив. Той е лидер на Mini Patrol, група, вдъхновена от Paw Patrol, състояща се от него и някои домашни любимци, която рядко има успех. Той е озвучен от Кристиан Дистефано (сезон 1 до средата на сезон 5) и Уайът Уайт (в средата на сезон 5 присъства).
  • Кейти е младо момиче с височината на Райдър, което работи в салона за домашни любимци Adventure Bay. Тя е любяща и грижовна, а също така има домашен любимец на име Кали, с когото обикновено се вижда. Тя е озвучена от Катрин Форестър.
  • Джейк е сноубордист от Adventure Bay, който управлява курорта за сноуборд и е пазач на Еверест. Той е озвучен от Скот МакКорд.
  • Фермерът Юми е фермер в Adventure Bay. Тя е съпруга на фермера Ал. Тя много се грижи за своите животни като Бетина, Гарби и нейните пилета. Озвучава се от Хироми Окуяма (сезон 1) и Стефани Секи (сезон 2 – до момента).
  • Фермерът Ал е фермерът на Moo Juice Dairy Farm в Adventure Bay. Той е съпруг на фермера Юми. Той е озвучен от Рон Пардо.
  • Карлос е младо момче. Той е приятел на Райдър от джунглата и е гледач на Tracker. Той е озвучен от Луциус Хойос (сезон 2), Джейдън Канатели (от средата на сезон 3 до средата на сезон 7) и Диего Ригер (сезон 7 до момента).
  • Дани е 10-годишно момче, което е мотивирано да се превърне в смелчак от каскада, извършена от Райдър по време на спасяване, като същевременно предпочита да бъде наричан Дръзки Дани X. Той е озвучен от Даниел ДеСанто (сезон 3 до средата на сезон 5 ) и Джонатан Мален (настоящ късен сезон 5).
  • Люк Старс е мъжки поп певец, който дебютира в „Pups Save the Woof and Roll Show“. Показано е, че Люк Старс е мил и учтив към всеки, когото срещне. Той няма нищо против, когато феновете му се вълнуват прекалено много да го видят. Той е озвучен от Лайън Смит.
  • Принцесата на Баркингбург е младо 10-годишно момиче, което в крайна сметка ще стане кралица на Баркингбург . Тя е протагонист на подсерията Mission PAW. Тя е собственик на Sweetie и братовчед на херцога на Флапингтън. Тя е озвучена от Caoimhe Judd.
  • Графът на Баркингбург е неназован мъж, който служи като граф на кралство Баркингбург. Често се вижда заедно с принцесата на Баркингбург. Вероятно той е главният съветник на принцесата. Той е озвучен от Ейдриън Трус.
  • Sweetie е бял териер от Уест Хайленд , който имаше план да открадне кралски артефакти и да стане кралица на Баркингбург в подсерията на PAW Patrol, наречена Mission PAW. Често е упорита. Тя има жаба играчка, от която често носи неприятности. Жабата е и най-приятелското й нещо към нея. Тя е кралското кученце и домашният любимец на принцесата на Баркингбург. В Jet to the Rescue тя помага на PAW Patrol да победи херцога на Флапингтън от поемането на Баркингбърг. тя е озвучена от Аня Кук.
  • Пиратът Сид Суошбъкъл (наричан пират Сид Суошбакъл в официалните кредити) е мъжки човек, който за първи път се появява, заедно със своето домашно куче Арби, в „Морски патрул: Кученцата спасяват Пуплантис“. Той е озвучен от Чарлз Вандерваарт.
  • Арби е мъжки дакел , който е домашното куче на пирата Сид Суошбъкъл. Той, заедно със собственика си Сид, направи първата си поява в „Морски патрул: Кученцата спасяват пуплантис“. Той е озвучен от Миша Контрерас.
  • Д-р Тами Турбот е сестрата на Cap'n Turbot, братовчедка на Франсоа Турбот и майката на Тейлър Турбот. Тя е и гледачка на Рекс. Тя е озвучена от Мариса Маклнтайър.
  • Тейлър Турбот е дъщеря на д-р Тами Турбот и племенница на Cap'n Turbot. Подобно на Рекс, тя е добра с динозаврите. Очевидно склонността на Cap'n Turbot да говори в алитерация върви в семейството, тъй като тя често говори по същия начин. Тя е озвучена от Ава Ро.
  • The Ruff-Ruff Pack са злодейска фракция от велосипедни кучета, които дебютираха в епизод на сезон 7 „Moto Pups: Pups vs. the Ruff-Ruff Pack“. В момента все още не се знае много информация за тях, освен че са съперници на Wild Cat. Членовете освен един, който много прилича на Rubble и един като Everest или Sweetie. Техните породи в момента са неизвестни, въпреки че Hubcap изглежда е френски булдог , Дуейн изглежда е немски дог , а Gasket изглежда е сибирско хъски . Hubcap е озвучен от Джулиан Криспо, Gasket е озвучен от Madison Abbott, а Дуейн е озвучен от Osias Reid.

Защо да ни се доверите?

В тази статия споменахме героите на Пес Патрул. В нашия сайт Patilanci.bg, ще намерите много техни играчки. Предлагаме занимание за деца от всяка възраст,с разнообразни, цветни модели и различни функции. При нас ще намерите: различни камиони, конструктори и други. Благодарение на нашият трудолюбив екип, вие можете се насладите на висококачествени играчки на разумни цени! Стремим се, да осигурим вашето удобство, комфорт и спокойствие , като ви даваме възможност да поръчате онлайн от нашия магазин, всичко от което имате нужда.