Предпазители за шкафове

  1. 10.00 лв.
  2. 12.00 лв.
  3. 25.00 лв.
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 42

Предпазители за шкафове

Предпазителите за шкафове са създадени да осигуряват безопасността на вашето дете. Всяко мъниче е любопитно и с удоволствие отваря всички шкафове и изважда нещата, които са вътре. Опасността да се прещипе, докато отваря и затваря е много голяма, както и ако в шкафа има неща, които са опасни за здравето на детето. Най-добре е да ги обезопасите. Това става с предпазителите за шкафове. Много функционални и удобни продукти. Монтирането на обезопасителите става лесно и бързо, като не поврежда повърхността на шкафовете. Демонтирането също става много бързо. Много качествени материали, които могат да бъдат използвани дълъг период от време във вашия дом.

Предпазителите за деца за шкафове са чудесен начин да предотвратите достъпа на любопитните малки до потенциално опасни предмети като почистващи препарати, остри предмети или лекарства. Ето някои популярни опции:

  • Брави на шкафа: Тези ключалки обикновено се монтират вътре в шкафа и могат да бъдат отключени само с помощта на ключ или комбиниран код. Те са здрави и ефективни при поддържането на шкафовете здраво затворени.
  • Магнитни ключалки: Магнитните ключалки работят, като използват магнитен ключ за отключване на шкафа. Ключалките са скрити вътре в шкафа и не се виждат отвън, което ги прави естетически издържани.
  • Резета: Резета, защитени от деца, действат като преграда между вратите на шкафа, като не позволяват на децата да ги отварят лесно. Те са относително лесни за инсталиране и обикновено са евтини.
  • Плъзгащи се ключалки за шкафове: Тези ключалки са гъвкави и лесни за използване. Те се състоят от пластмасово резе, което се прикрепя към дръжките на вратата на шкафа, и гъвкава лента, която се увива около дръжките, за да ги закрепи заедно.
  • Залепващи ключалки: Залепващите ключалки залепват към вътрешната повърхност на вратите на шкафа, предотвратявайки отварянето им. Обикновено са лесни за инсталиране и са добър вариант за шкафове, които се използват рядко.

Когато избирате детски предпазители за шкафове, помислете за нивото на трудност, което искате да представите на детето си. Някои ключалки може да са по-трудни за отключване за деца, но също и за възрастни, така че намирането на баланс между безопасност и удобство е от съществено значение. Освен това винаги се уверявайте, че предпазителите, които избирате, са изработени от издръжливи материали и отговарят на стандартите за безопасност.