Ножички и нокторезачки

  1. 8.00 лв.
  2. 4.70 лв.
  3. 4.90 лв.
  4. 3.30 лв.
  5. 3.30 лв.
  6. 3.30 лв.
  7. 7.90 лв.
  8. 7.90 лв.

Артикули 1-17 от 17

Ножички и нокторезачки

Ножичките и нокторезачките за бебето трябва да се избират внимателно. Бебето има нежни нокти, които са меки, но често те са много остри. За да предотвратите евентуално одраскване на чувствителната му кожа, е хубаво често да поддържате детският маникюр. Детските ножички и нокторезачки са с притъпени остриета, за да не се нарани бебчо при непридвидени резки движения. Ножичките са със със специално заоблени връхчета и с меки гумички, между които са остриетата и порязването е трудно.

Предлагаме ви и по-предпочитаната бебешка нокторезачка с предпазители, за да няма инциденти. Детски ножички и нокторезачки можете да откриете и в бебешки комплект, включващ в себе си и друга полезна бебешка козметика. В каталогът от продукти ще видите още много полезни артикули създадени с грижа за вашето бебе, като памперси и аксесоари, тоалетни принадлежности, подложи за преповиаване, детски халати и хавлии и други страхотни предложения с доказано качество.

Бебешките ножици и нокторезачки са специално проектирани да бъдат безопасни и нежни за подрязване на деликатните нокти на бебета. Ето някои характеристики, които трябва да имате предвид при избора на тези инструменти:

  • Заоблени върхове: Ножиците и машинките за подстригване със заоблени върхове гарантират, че няма риск от случайно убождане или порязване на кожата на бебето по време на подрязване на ноктите.
  • Предпазители: Някои ножици и машинки за подстригване имат вградени предпазители, които предотвратяват отрязването на твърде голяма част от нокътя наведнъж, намалявайки риска от нараняване.
  • Удобен захват: Потърсете ножици или машинки за подстригване с ергономични, неплъзгащи се дръжки, тъй като те осигуряват по-добро захващане и улесняват боравенето при подрязване на ноктите на бебето.
  • Размер и форма: Изберете ножици или ноктореачки, които са специално предназначени за малки, деликатни бебешки нокти. Те трябва да са достатъчно малки, за да ви осигурят по-добър контрол при подрязване на ноктите.
  • Качество и издръжливост: Изберете ножици или машинки за подстригване, изработени от издръжливи, висококачествени материали, за да сте сигурни, че ще издържат по-дълго и ще останат остри за по-прецизно подстригване.

Винаги помнете да бъдете внимателни и внимателно да държите ръката или крака на бебето стабилно, докато използвате тези инструменти. Освен това направете подстригването на добре осветено място, за да избегнете инциденти. Ако не сте сигурни или се чувствате неудобно, консултирайте се със здравен специалист или специалист по грижи за бебета за насоки.