Електрически детски тротинетки

  1. Електрическа тротинетка Byox E3 | P79516 Електрическа тротинетка Byox E3 | P79516
    Няма наличност!
  2. Електрическа тротинетка E1 | P79515 Електрическа тротинетка E1 | P79515
    Няма наличност!

Артикули 1-15 от 15

Електрически детски тротинетки

Детски електрически тротинетки

Въпреки че може да изглежда очевидно, детските електрически тротинетки са проектирани от самото начало специално за деца. Това означава, че те имат редица функции, които ги правят подходящи за младежи и тийнейджъри и са безопасни за каране.
Докато детските електричеки тротинетки са обект на същите закони като моделите за възрастни, тези модели са проектирани от производителите предимно за забавление и удоволствие – повече като играчки, отколкото инструменти за преминаване от А до Б.
Има дизайни на три колела или седалки, които осигуряват по-голяма стабилност, както и множество цветове и осветени версии за допълнителна индивидуалност и стил.

Как работят електрическите тротинетки?

Детските електрически тротинетки работят точно като моделите за възрастни: натискате и активирате газта, за да включите двигателя. Това може да отнеме малко практика, но повечето деца схващат много бързо.
Обикновено дроселът се намира на кормилото, но при някои модели газта е позиционирана в палубата и трябва да бъде настъпена, за да бъде активирана.
Спирачките могат да идват от система, задвижвана от лост или чрез стъпална спирачка и това обикновено се определя от това колко мощни са те. По-малко мощните детски тротинетки са безопасни само с крачна спирачка, докато други се възползват от наличието на механичен лост за активиране на барабанна или електронна спирачка.

По-малки размери

Детските електрически тротинетки са ефективно намалени версии на електрическите тротинетки за възрастни, проектирани да бъдат лесни за каране, с по-малки размери на рамката, което е ключово предимство във външния им вид. Това се простира върху цялата електрическа тротинетка, така че е вероятно да намерите по-малки двигатели, батерии, колела, палуби, кормило и така нататък.
Определено си струва да обърнете внимание на това колко голямо е вашето дете сега и дали расте бързо! Всеки родител ще знае колко голямо предизвикателство може да бъде да се справи с това колко бързо растат, но може да е добра идея да избере електрическа тротинетка, с който да пораснат.
Производителите предоставят препоръчани възрастови групи, които препоръчваме да се спазват.

Максимални натоварвания

Докато някои електронни тротинетки за възрастни могат да носят над 100 кг, няма нужда детските електронни тротинетки да отговарят на този вид товароносимост. Вместо това най-високото, което вероятно ще видите, е около 50-60 кг.
Точно както височината на младежа, за който купувате, също вземете предвид теглото му и фактор за някаква свобода на действие за растеж. Карането на електрическа тротинетка над ограничението за натоварване може да бъде опасно (и да ги забави), така че точно като електрическите тротинетки за възрастни, силно препоръчваме да се придържате към тях.

Безопасни скорости и по-ниски обхвати

Детските електронни тротинетки имат по-ниска максимална скорост. Например, много електронни тротинетки за възрастни достигат 25 км/ч.
В същото време на детските електронни тротинетки са монтирани по-малки батерии, така че с намален обхват може да измине заявения максимум от 16 км, когато се използва в най-икономичния режим, те не могат да стигнат твърде далеч. Въпреки това, все още можете да се насладите на доста време на едно, преди да се нуждае от презареждане, което помага да не бъдете заети!

Сглобяване и съхранение

Детските електронни тротинетки са проектирани така, че да бъдат лесни за сглобяване извън кутията – в много случаи просто разгъване, поставяне на няколко винта за закрепване на стеблото, изпомпване на всички пълни с въздух гуми до препоръчителното налягане (и зареждането, разбира се) е всичко, което е необходимо, за да продължите.
Освен това се опаковат лесно и благодарение на по-малкия си размер и способността да се сгъват, те също не заемат много място. Детските електронни тротинеъки могат лесно да се поберат на веранда, гараж, багажник на кола, далеч в стаята за игри или в градинския навес.

Как да използвате електронни тротинетки безопасно

Разбираемо е, че мнозина са загрижени за безопасността на електрическите тротинетки за пешеходци и други участници в движението по обществените пътища, било то поради незаконна употреба. Това е нещо, което правителството ще преразгледа, докато взема решение за легализиране на електрическите тротинетки. Освен това има рискове за самите ездачи и опазването на безопасността е от първостепенно значение. Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато карате електрически тротинетки:

  • Проверете гумите - стиснете гумите си здраво с палеца и показалеца. Ако една гума се чувства смачкана, тя е недостатъчно напомпана – не карайте тротинетката, докато гумите му не са напомпани, тъй като тя няма да е стабилна и е много по-вероятно да се измъкне изпод вас, докато завивате.
  • Уверете се, че болтовете на стеблото са затегнати - колелата и кормилото трябва да останат подравнени, докато карате. Тествахме няколко тротинетки с разхлабени болтове, което доведе до изместване на кормилото с колелото. Това е сериозен риск за безопасността. За да проверите болтовете, застанете пред тротинетката и хванете предното колело между краката си, като държите колелото плътно на място. След това хванете кормилото и завъртете здраво в двете посоки. Ако колелото и кормилото са все още подравнени след това, карането е безопасно.
  • Вземете каска - това не е законово изискване, но носенето на каска е мъдър ход. Също така помислете за носенето на светли или флуоресцентни дрехи, за да е по-лесно да ви видят.
  • Внимавайте за глезените си - електрическите тротинетки са изключително тежки и могат да тежат до 24 кг. Това означава, че дори когато се движат с много ниски скорости, например когато току-що сте скочили от една, те все още се движат с доста голяма сила зад тях. Няколко от нашите изследователи откриха, че електрически тротинетки, удрящ глезените ви, може да бъде много болезнен и дори да причини синини или порязвания.
  • Внимавайте за дупки и неравна почва - електрическите тротинетки имат тесни кормила и управлението им може да бъде леко потрепващо. Това може да направи овладяването на силни сътресения доста трудно. Някои от тротинетките, които тествахме, не вършат много добра работа с контролирането на вибрациите, дотолкова, че ако силно сътресение ви изненада, ръцете ви могат да се откъснат от кормилото.
  • Пазете се от плъзгане - по време на нашия тест за електрически скутер, завършихме аварийно спиране на всеки от 10-те скутера. Само двама спряха без подхлъзване. Това означава, че ако трябва да спрете при спешност, трябва да свикнете да контролирате плъзгането на тротинетката.
  • Бъдете внимателни на хълмове – повечето от тротинетките, които тествахме, не могат да се справят дори с плитки наклони, да не говорим за стръмни хълмове. Ако пред вас има голям хълм, много тротинетки ще спрат, така че бъдете готови да скочите и да бутате.
  • Без пътници - електрическите тротинетки са предназначени само за един човек. Не е безопасно да превозвате пътник. На стойката на тротинетката няма място за двама души и добавянето на допълнителен човек може внезапно да измести баланса на тротинетката неочаквано, което води до падане на двамата пътници.
  • Не окачвайте нищо на кормилото - електрическите тротинетки обикновено имат по-тесни дръжки и управлението е по-чувствително от велосипедите. Окачването на каквото и да било от двете дръжки е ненужен риск и ще изведе от равновесие дори опитен ездач.
  • Бъдете особено внимателни в дъжда – дъждът не само ще удължи спирачния път и ще увеличи вероятността от подхлъзване, но и повечето частни електрически тротинетки, които можете да закупите, не са предназначени за използване в дъжд.