Акумулаторни коли

  1. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
    229.50 лв. 270.00 лв.
  2. 369.00 лв.
  3. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
    362.95 лв. 427.00 лв.
  4. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
    294.95 лв. 347.00 лв.
  5. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
    294.95 лв. 347.00 лв.
  6. 612.90 лв.

Артикули 1-36 от 111

Акумулаторни коли

Предимства за деца, които притежават детски акумулаторни превозни средства

От бебешката количка до акумулаторна кола за малки деца. Високотехнологичната индустрия за детски играчки предлага разнообразие от безопасни, но вълнуващи начини за забавление на цялото семейство. Шофирането в луксозен и мощен автомобил вече е радост, която ще предадете на детето си със закупуването на миниатюрна версия на оригинала. Моделите и дизайна на подобни детски играчки се развива с темпове, които дори изпреварват премиерата на оригинала. Най-добрите модели, хлапетата възприемат като нещо, много повече от играчка. С напредъка в автомобилните технологии, напредват и множеството функции и удобства, които съпътстват това развитие. Не малка част от новите модели коли, които излизат на пазара, ще бъдат видени като прототип версия на акумулаторни коли, акумулаторен джип, акумулаторен мотор - а защо не е акумулаторно бъги! Притежаването на умалена версия на оригинала вкъщи ще е на достъпни цени и приятен начин за преподаване на уроци за пътната безопасност и устойчивост. Детето с радост ще научи за какво е пешеходна пътека, или какво е светофар. 

Превозно средство от този тип, която е подходящ за детето е тази, която вече се е превърнал в една от любими му детска играчка и детето лично е одобрило. Бъдете уведени, че следващото поколение състезателни шофьори вече са на пътя със своите акумулаторни коли и  ще изградят още от ранна детска възраст навици да уважават другите участници в движението! Това трябва да става с постоянен родителски контрол, или с пряк контрол над движението.

Има много възможности при избора на подходяща за детето. Оналайн ще намерите множество обяви на  акумулаторен джип, акумулаторен мотор, дори и последен модел на джип Мерцедес, кола lamborghini, чак до Мерцедес Майбах. И най - хубавото е, че всички те са с опция за родителски контрол и стандартна цена за подарък от този тип. С красив дизайн, черни, бели, червени, с кожена седалка, сини дори и в розово за малките принцеси.  Подарете чувството си за автомобилен стил на децата си с новия лицензиран Mercedes Benz! Всички коли о този тип могат да им дадат тръпката да усетят силата на волана от ранна възраст. Силата на възможността да контролират нещата с чисто новата си lamborghini huracan черна. Отдръпнете се от обичайните подаръци и вземете нещо различно. Кола от типа Мерцедес Бенц G63 с уникална кожена седалка например е една от  най-добрата детска играчка за игра, която ще подарите. Кой не би искал да е на разходка в парка, или при баба и дядо на пълна скорост във Ferrari или lamborghini или Мерцедес Бенц EQA? Дори родителите получават възможност да се включат с пълен контрол на скоростта чрез приложение или отделно дистанционно управление, което често води до някои състезателни състезания!... Не казвайте на мама, но новият акумулаторен джип Mercedes е любимата нова играчка на детето ви. Това е хит играчката за най-малките за игра.

Предимства за деца, които притежават детски акумулаторни превозни средства

Шест причини за пълната наслада при возене на акумулаторните коли:

      1.Вашето дете може да е със стил из квартала.

Защо трябва да придържаме нормата като велосипеди, скейт бордове, тротинетки или дори баланс колела? Те са важни, интересни и разбира се имат своя чар. Подаръкът, като този позволява на детето ви да играе по улицата в чисто нова си придобивка, спортен автомобил - който идва от бъдещето. Искам да кажа, колко от нас може да каже, че карахме Ferrari или Mercedes gl63, Мерцедес AMG, lamborgini harucan в черен цвят, Майбах G650 като първа кола? Гамата ни от официално избрани продукти в нашия магазин от водещи производители, можете да сте сигурни, че качеството на лицензираната изработка отговаря на привлекателния външен вид на ниска цена.


       2. Акумулаторните коли помагат да развиете двигателните умения на децата си

Акумулаторните коли помагат за осведомеността на детето за заобикалящата ги среда, подпомагат времето за реакция и развитие на когнитивното мислене! Освен това тези двигателни умения получават усещане за скорост , за движение напред-назад, чувството за контрол на педалите на спирачката и газта. Всички бъдещи пилоти от Формула 1 започнат от някъде.


      3. Това ще бъде най-използваната играчка в колекцията им

Нашите акумулаторни коли за игра и возене не са чудото на Коледа или рождени дни, те са дефиницията на подаръка, който вашето дете заслужава! От 18-36 месеца управлението на родителите поема пълен контрол над колата чрез дистанционно или мобилно приложение и след като детето стане достатъчно голямо, те поемат контрола върху своята акумулаторна кола moni с работещи клаксони и светлини. Няма как да не е забавно и сме сигурни, че вашите съседи също ще харесат факта, че вашето дете е щастливо! След като хлапето стане по-голямо, неговата първа акумулаторна кола ще е превърне в страхотен спомен и реквизит, който да имате в стаята си и да си спомняте или да запазите за следващото поколение.


       4. Това ги извежда на открито 

Децата в дневно време прекарват твърде много време на закрито, вместо да си купите игрална конзола или да им дадете таблет за игра, вземете им кола за возене. Това ще осигури по-добри спомени от детството и ще ги накара да бъдат открити, активни и да общувате с други деца, докато показвате сладкото си пътуване.

     5. Превърнете децата си в изследователи

Дете, което получава кола за возене, е това като възрастен, който получава самолетен билет за околосветски самолет, това създава вълнението, докато излизат и изследват света. Насърчаването на повишеното любопитство у децата чрез игра е чудесен начин за въвеждане на забавно учение у дома и укрепване на вашата независима природа.

      6. Инвестирайте във въображението

Представете си света през очите на детето, когато купувате кола за возене, имате възможност да изследвате големия свят на възрастните и със стил! Всички наши коли са официално лицензирани, което гарантира най-високо качество на най-добрата детска играчка на пазара за игра.

При нас ще намерите много голямо разнообразие в различни цветове, с различен дизайн, за деца от различна възраст. Разгледайте внимателно нашия сайт и на страницата ни от тази категория ще намерите най-нови модели на достъпна цена. Вземете мнението и на малчугана и купи онлайн на супер цени. При нас ще откриете регулярни промоции и ще можете за купите с отстъпка от редовната цена. 

Това ще осигури по-добри спомени от детството и ще ги накара да бъдат открити, активни и да общувате с други деца, докато показвате сладкото си пътуване.

Разгледайте и изберете.

В нашия онлайн магазин ще намерите:

  • акумулаторна кола мерцедес;
  • двуместна акумулаторна кола;
  • акумулаторна кола ауди;
  • акумулаторна кола bmw;
  • акумулаторни коли с меки гуми;
  • полицейска акумулаторна кола;
  • акумулаторна кола розова;
  • акумулаторна кола мони;
  • акумулаторна кола chipolino;
  • акумулаторна кола за момиче;
  • акумулаторна кола mercedes benz gtr amg 12v. 

При нас ще намерите много голямо разнообразие в различни цветове, с различен дизайн, за деца от различна възраст. Разгледайте внимателно нашия сайт и на страницата ни от тази категория ще намерите най-нови модели на достъпна цена. Вземете мнението и на малчугана и купи онлайн на супер цени. При нас ще откриете регулярни промоции и ще можете за купите с отстъпка от редовната цена.