Раници - кутии

  1. Детска ученическа раница T-Rex  Compact  | PAT38891 Детска ученическа раница T-Rex  Compact  | PAT38891
    Нов
  2. Детска ученическа раница Compact Nasa | PAT38887 Детска ученическа раница Compact Nasa | PAT38887
    Нов
  3. 209.00 лв.
  4. 219.00 лв.
  5. 209.00 лв.
  6. 209.00 лв.
  7. 209.00 лв.
  8. 129.00 лв.
  9. 129.00 лв.
  10. 129.00 лв.
  11. 129.00 лв.
  12. 129.00 лв.
  13. 129.00 лв.
  14. 129.00 лв.
  15. 129.00 лв.
  16. 129.00 лв.
  17. 129.00 лв.
  18. 129.00 лв.
  19. Ученическа Раница Belmil Great Love | P91168 Ученическа Раница Belmil Great Love | P91168
    Няма наличност!
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 44

Раници - кутии

Раница - кутия

Страхотната училищна раница кутия за деца трябва да може да събира всички неща, от които се нуждаят за учебния ден. Също така трябва да е с подходящ размер за по-малки. И тъй като децата ще носят раница всеки ден през учебната година или след нея, тя трябва да бъде издръжлива и да се предлага в достатъчно цветове и дизайн, за да позволи на децата да изразят чувството си за стил.
От 2015 г. насам тествахме близо 30 популярни раници-кутии за деца. Раниците, които препоръчваме, отговарят на различни възрасти от предучилищна възраст до средно училище, са щателно оценени за комфорт и издръжливост и се отличават с интелигентна организация и висококачествена конструкция. Независимо дали търсите класика на достъпна цена , която ще издържи години наред, забавна раница , която се предлага в множество размери и много дизайни, по -голяма раница с място за съхранение на лаптоп за по-големи ученици или изкусна, супер- организирана раница тип кутия за всички възрасти, тези пакети печелят най-добри оценки както от деца, така и от родители.

За кого е това ръководство

Това ръководство обхваща раници тип кутия за деца в училищна възраст, от предучилищна възраст до средно училище. Фокусирахме се върху раниците, предназначени за използване по време на типичен учебен ден, с място и организация за училищни пособия, книги, обяд, бутилка с вода и други леки съоръжения включително, в някои случаи, лаптоп, смартфон или други технологии. Изборите в това ръководство трябва да издържат на тежките условия на пълна учебна година на ежедневно износване. И в много случаи те трябва да продължат няколко години или да могат да бъдат предавани. Дизайните и стиловете вероятно ще се харесат на деца на възраст 14 и по-малки. За по-големи деца, разгледайте любимите ни раници за лаптоп . Ако търсите детски раници за туризъм, къмпинг и пътуване, разгледайте нашите ръководство за най-добрите детски раници за спорт.

Как избрахме и тествахме

След като разгледахме близо 30 раници през последните години, ние решихме, че добрата детска раница-кутия трябва да:

  • Бъде изработена от издръжливи, почистващи се материали: Материалът трябва да е водоустойчив, да може да издържи на натоварванията на ежедневната употреба и лесен за почистване.
  • Бъдат удобни за носене: Подплатените презрамки и подплатените гръбчета могат да помогнат за облекчаване на тежките товари. Регулируемите презрамки за раменете също са важни, за да се гарантира, че раницата не пада повече от четири инча под линията на талията, което може да увеличи тежестта върху раменете на детето. Щипката за гръдната кост предпазва ремъците от плъзгане, но не е необходимо, ако раницата пасва добре или товарът е сравнително лек.
  • Бъдат оразмерени правилно за деца: Американската академия по педиатрия (AAP) препоръчва раницата „никога не трябва да тежи повече от 10 до 20 процента от телесното тегло на вашето дете“. Прекалено голяма раница просто няма да пасне добре на по-малко дете. Открихме, че 15 литра са подходящи за второкласници и по-малки, а 20 до 25 литра е добър размер за по-големи деца и тийнейджъри.

Предложете добра организация: Тя трябва да включва основна организация и джобове - включително ръкав за лаптоп за по-големи ученици - за да помогне на децата да следят вещите си.
Имаме различни цветове и модели, от които децата ще се вълнуват: Потърсихме раници с разнообразие от цветове, щампи и стилни детайли, тъй като раниците тип кутия са лични за децата и могат да бъдат начин те да изразят себе си.
Потърсихме раници, които не само бяха достъпни, но и биха издържали поне няколко учебни години, докато дете не увеличи размера на по-голяма раница или не се умори от дизайна и това дори може да се предаде на по-малък брат и сестра.
През последните шест години тествахме близо 30 раници за деца, в някои случаи за няколко учебни години, за да видим как ще издържат с течение на времето. Редица служители са изпратили раниците на училище с децата си и са споделили харесванията и антипатиите на децата си, които събрахме и включихме в това ръководство.


Защо да закупя раница тип кутия?

Разгледайте нашия каталог с раници тип кутия. Ние сме включили раници с разнообразни цветове, шарки и модели. Погледнете каталога и изберете, раницата която ще се хареса на вашето дете. Ако все още са останали въпроси от ваша страна, потърсете ни, нашите служители ще отговорят на всичките ви въпроси.