Дървени баланс колела

Артикули 1-18 от 18

Дървени баланс колела

Дървени балансиращ велосипед

Те са възхитителни за гледане, внимателно завършени и малките ги обичат! Детският дървен велосипед за баланс често е малко произведение на изкуството – изпипано до последния детайл. Дървените велосипеди са обичани от децата, които ценят уникалните играчки с красиви цветове и шарки. Родителите също им се радват, особено ако предпочитат да избягват вдигането на тежести – лекият велосипед гарантира здрава, но лесна за носене рамка. Можете лесно да го носите, ако вашето дете тича напред.
Когато избирате детски дървен велосипед за баланс, трябва да се съсредоточите върху безопасен и здрав спътник за забавление на открито и да инвестирате в двигателното развитие на вашето дете. Ако вашият малък бъдещ колоездач е на поне две години и висок приблизително 80см, дървеното колело ще бъде идеалният подарък. Изберете най-добрия модел за вас и наблюдавайте напредъка на детето си с гордост!

Кой дървен велосипед за баланс да изберете?

Родителите знаят добре, че развитието чрез игра е най-добрият начин да придобиете нови умения за вашето любопитно малко дете. И точно затова толкова често си купуват детски велосипед. В идеалния случай такъв, който от една страна ще бъде незаменим спътник за луди приключения на открито, а от друга, ще подпомогне безпроблемното учене за каране на две колела.
Моделите, предлагани на пазара, които се радват на голяма популярност, включват велосипеди за балансиране. Има основателни причини за това: те имат опростен дизайн, безопасни са за използване и са предназначени да свикнат вашето малко дете да улавя равновесие по време на езда. След като вашият малък колоездач овладее това умение веднъж по време на своите приключения при каране, то ще остане с него за цял живот. Също така е страхотна основа за по-големи деца, когато са готови да преминат към класическо колело с педали. Ако търсите първия велосипед за вашето дете, което е на около две години, дървеният велосипед за баланс е чудесен избор.

Как можете да научите детето си да кара колело?

Първите опити за каране на колело са важни моменти както за децата, така и за родителите. За да може вашето дете да се почувства уверено в ролята на колоездач, да придобие умения, необходими за каране и да открие страст към физическата активност, е добре да си купите дървен велосипед за баланс. Това е стъпка в посока да поддържате независимостта на вашето мъниче – те бързо ще се научат да обичат активния отдих и по-късно ще се присъединят към вас при по-дълги пътувания с велосипед.
Родителите понякога се чудят дали тяхната гордост и радост ще се справят с балансиран велосипед и лесно ще научат правилата за велосипед. Тези страхове се изпаряват бързо на практика: децата лесно – почти интуитивно – научават връзката между бутането на единия крак от земята и улавянето на равновесие по време на каране. Трябва да изберете модел, оборудван с регулируема седалка – адаптирането на височината на колелото към ръста на вашето дете е от ключово значение за комфорта и безопасността на вашето мъниче.

Безопасността на първо място

А ако говорим за безопасност, си струва да споменем и другите функции, които трябва да притежава един добър детски дървен велосипед за баланс. Завиването е маневра, която изисква практика и затова ключалката на кормилото е удобна при първите опити. Ъгълът на завъртане не трябва да е твърде голям – тази функция ще предпази вашето дете от случайно падане.
Независимо от възрастта и увереността на вашето дете по време на езда, то трябва да носи каска. Това е елемент, който абсолютно не можете да пренебрегнете, когато купувате аксесоари за вашия малък колоездач.
Големите неплъзгащи се дръжки също са важни, тъй като осигуряват удобно управление. Когато става въпрос за дървена рамка, си струва да проверите нейните покрития – детският велосипед не трябва да има остри ръбове. Когато правите покупка, уверете се, че дизайнът на велосипеда е получил положително мнение от независими лаборатории, които тестват качеството на детските аксесоари. Тогава можете да сте сигурни, че вашето малко дете използва тестван продукт, който е напълно безопасен.

Предимства на дървения велосипед за баланс

Сред различните дейности карането на колело е най-разпространеният спорт, който повечето родители често насърчават детето си да играе. Този процес на игра обаче изисква родителите да отделят време и усилия с децата си. Ето защо велосипедът за баланс сега привлича вниманието на повечето родители и деца поради своята гъвкавост и издръжливост.
Когато възнамеряват да вземат едно колело за децата си, хората често обмислят кой тип велосипед за баланс трябва да купят за детето си. Те също така обръщат внимание на материалите, издръжливостта и комфорта на този продукт.
С развитието на продукта, велосипедът за баланс вече се предлага в широка гама от размери, цветове и дизайни, така че родителите да могат да изберат най-подходящия за своите деца.
Може да се използва повторно и рециклирано
Всъщност тези дървени велосипеди за баланс често са направени от брезова дървесина . Причината, поради която производителите избират да използват тези материали, е, че те могат да бъдат подновени и рециклирани след толкова дълго време. За други видове велосипеди, когато са остарели
Чрез рециклиране на материалите на балансовия велосипед това ще помогне за опазването на естествената среда.
Благоприятни за околната среда материали
Дървеният велосипед за баланс често се прави от висококачествени материали. Освен това този тип материали са много дружелюбни към околната среда. FSC е сертифицираната дървесина, която е предпочитана от родителите, които обичат да опазват околната среда.

Издръжлив през цялото време и променена среда

Всъщност почти дървените велосипеди за баланс са направени от лачен фурнир. Следователно фурнирното покритие ще предпази вашия детски велосипед от различни промени на времето. За родителите, които често се притесняват, че велосипедът ще остарее и лесно ще бъде повреден след дълго време на използване, този дървен велосипед за баланс няма да ви разочарова.
Освен факта, че дървеният велосипед за баланс е издръжлив през тежките атмосферни условия , всички части са много здрави и гъвкави. Например, всички части са свързани с винтове, болтове и лепило.

Поддържайте баланса

Когато детето ви започне да практикува каране на велосипед , родителите трябва да отделят много време, за да се грижат за него. Въпреки това, с дървения велосипед за баланс нямате притеснения, че ще паднат веднага от земята. А за децата, които са тренирали каране на колело за баланс, ще им е много лесно да практикуват нормално в бъдеще.
Карането на дървен велосипед за баланс дава възможност на децата ви да тренират без да паднат . Следователно детето може да изпита усещането, че е победител. Децата са по-склонни да участват в различни дейности на открито, когато могат да преодолеят всички предизвикателства по време на играта.

Ползи за здравето и тялото

Както бе споменато по-горе, децата са запознати с карането на колело от малки. Например родителите вече могат да научат 2-годишното си дете да кара балансиращо колело по най-ефективния начин. Когато децата са склонни да участват в спортове на открито, те могат да поддържат здравословен начин на живот през целия си живот.
По отношение на колоезденето, то не само ще подобри здравословния начин на живот, но и физическия вид на вашето дете. Те могат да намалят риска от сърдечен удар и сърдечно-съдови заболявания. За родителите, които искат да подобрят височината на детето си, карането ще помогне както за удължаване, така и за укрепване на краката, както и на бедрата.
В днешно време все повече родители избират този ефективен метод за своите деца. Модерният дървен баланс се произвежда повече, за да задоволи нуждите на своите клиенти. Както бе споменато по-горе, карането на дървен велосипед за баланс води до много ползи за хората, включително :

  • Децата могат лесно да поддържат баланса за първото равновесие по време на тренировката
  • Когато използват дървения велосипед за баланс, децата могат да изпитат усещането за стабилност и гъвкавост.
  • Те също така придобиват увереност , което насърчава децата да участват все повече и повече в тези дейности. За илюстрация, децата не могат да знаят как могат да балансират на велосипеда за баланс. Но след като седнат на велосипеда, те ще разберат метода.

Разгледайте каталога с дървени балансиращи колелета

По-горе са някои характеристики за предимствата на дървения велосипед за баланс. Вместо да избирате един обичаен велосипед, който децата ви да карат в свободното си време, този тип велосипеди са по-удобни и издръжливи. Защо не вземете един и не насърчите децата си да практикуват от днес.Разгледайте каталога ни с дървени велосипеди за баланс и изберете подходящият за вашето дете. Насърчете детето си да кара с голямо желания, като изберете любимият му цвят и предпочитаната форма. Ако имате все още въпроси с неясен отговор, потърсете ни. Екипът ни е на разположение.