Играчки

  1. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  2. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  3. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
  4. 28.00 лв.

Артикули 1-36 от 18850

Играчки

Кои са любимите детски играчки?

Детството е незаменим, но мимолетен период от израстването на децата. Забавление до насита, свободна от отговорности и житейски дилеми. Всекидневните проблеми се свеждат до това кой с коя детска количка ще си играе или чия кукла е по-хубава. Безгрижието им е безценно, което е страхотно. 

Именно това целим да съхраним в Патиланци. В онлайн магазина ни можете да откриете огромно разнообразие от любими детски играчки. Освен че поддържаме асортимент от класически детски играчки за момчета и детски играчки за момичета, предлагаме и някои иновативни нови попълнения. Така се надяваме не само да привлечем любопитството на подрастващите, но и да покажем на малчуганите, че не е необходимо един предмет да е познат до болка, за да ги забавлява.

В нашия магазин за детски играчки ще откриете забавления, подходящи за момичета и за момчета. Тук можете да намерите идеалния подарък за всяко дете. Без значение дали то обича играчки роботи, метални колички, детски кухни играчки или интерактивни животни, в Патиланци желанията му ще бъдат задоволени. Ние вярваме, че всяко дете трябва да играе с това, което му харесва, без изборът му за играчка да подлежи на полово разделение.

Играчки за вкъщи

Патиланци предлага богат асортимент от детски играчки, подходящи за момчета и за момичета. Сред най-обичаните от децата са:

  • детски играчки колички;
  • детски влакчета;
  • детски писти с лупинги;
  • детски играчки за двора;
  • различни видове детски оръжия;
  • на къде без детски роботи;
  • детски телефони играчки;
  • детски играчки динозаври;
  • интерактивните животинки за подарък;
  • иновативните способи за моделиране;
  • детска играчка багер и всички възможни строителни детски играчки;

 

Ние в Патиланци целим да предлагаме продукти, които да бъдат полово неутрални. Така те са подходящи за всяко дете. На сайта patilanci.bg ще откриете интересни детски играчки на различни марки. Искрено заставаме зад всяка една от тях и вярваме във висококачествената изработка на предлаганите от тях продукти. Те са изработени от хипоалергенни материали и не дразнят нежната кожа. Продават се в различни цветове. За нас е важно всяко дете да открие своята играчка - мечта.

За момичета - фигурки и детски кукли, кукли “Малкото пони”, пишкащи кукли, желе за баня, плюшени играчки, игрални комплекти. В онлайн магазина можете да избирате сред огромно разнообразие от единични продукти или цели комплекти, подходящи за момичета на всяка възраст.

Куклите “Малкото пони” са създадени по едноименния детски сериал. Комплекта съдържа репрезентация на героите от сериала, както и допълнителни аксесоари към тях. Сред любимите детски играчки за момичета са също интерактивните животинки, роботите и фигурите. Те не просто внасят цвят и разнообразие в еднаквото ежедневие. Те привличат вниманието и развиват любознателността на децата; интригуват ги с интерактивните си възможности.

За момчета - колички и писти, детски влакчета, релси, детска играчка комбайн , детски лодки, детски играчки самолети, детски оръжия, съоръжения за каскади, детска играчка линейка. Типичните момчешки забавления не изневеряват на стандарта. В Патиланци ще намерите детски играчки онлайн, продукти, с които да привлечете и да задържите вниманието им за по-дълго време и ще ги подтикнете да развият въображението си и да усъвършенстват способностите си. Освен статичните и интерактините играчки, на patilanci.bg ще откриете и дистанционно управляеми продукти като колички, детски самолети и дронове.

Защо да изберете от patilanci.bg?

Патиланци не сме само магазин за детски играчки. При нас можете да осигурите забавлението на всеки малчуган. При нас можете да намерите и играчки за детски кът, който ще бъде царството на вашия малчуган. Без значение от възрастта или предпочитанията му, тук ще намерите идеалния подарък. А не е ли безценен моментът, когато човек види искрената и неподправена детска радост, щом то зърне така желаната играчка?

Освен единични стоки, на сайта можете да разгледате и огромното разнообразие от пълни комплекти. Всеки от тях съдържа необходимите за пълноценна игра приспособления и допълнителни аксесоари. В нашия детски магазин за играчки  patilanci.bg продуктите са резултат на усилена работа на марките, които магазина поддържа. Те създават продукти, съобразени с интересите на малчуганите. Целят да ги изработят по начин, който максимално да се приближава до действителния външен вид на продукта. При нас ще мамерите и регулярно намаление на детски играчки, с което ще можете да закупите страхотните детски играчки онлайн на справедлива цена.

Екипът на Патиланци работи усърдно, за да създаде и поддържа богат асортимент, които освен че е интересен, отключват пътя на любопитството и любознанието на малчуганите.