Кошове за новородено

  1. 499.00 лв.
  2. Кош за новородено Ocarro Studio | PAT38428 Кош за новородено Ocarro Studio | PAT38428
    Нов
    688.00 лв.
  3. Кош за новородено Ocarro Oasis | PAT38427 Кош за новородено Ocarro Oasis | PAT38427
    Нов
    688.00 лв.
  4. 688.00 лв.
  5. 530.00 лв.
  6. 169.00 лв.
  7. 479.00 лв.
  8. 688.00 лв.
  9. 648.00 лв.
  10. 715.00 лв.
  11. 231.00 лв.
  12. 231.00 лв.

Артикули 1-36 от 111

Кошове за новородено

Кошове за новородено и порт бебе

Това са едни от най-удобните и практични продукти, създадени в помощ на отглеждането на малкото дете. Има възможност те да се използват още от взимането на вашето детенце от родилното. Изключително удобни, лесни за използване, като спестяват редица трудности и главоболия.

Каква всъщност е разликата между коша за новородено и порт бебе?

Кошът за новородено е кош с твърда основа, който се характеризира с няколко предназначения. Той намира приложение като кошче за пренасяне, предпазно съоръжение за кола по време на пътуване и като част от модулна количка. Кошчетата са достатъчно обезопасени и предпазват вашето детенце във всяка една ситуация.
Порт бебе е меко чувалче, което се използва за носене на бебенцето при разходка или като чувалче, което се слага допълнително в детската количка. То се изработва от специални материали, за да предпазва от студа през зимата. Закрепя се към шасито, посредством няколко допълнителни колана. Не е възможно да се добавя самостоятелно и не може да се използва като предпазно кошче за кола, но пък порт бебето предлага и своите предимства.

Предимства и предназначение.

  • Удобство при пътуване - кошовете предлагат комфорт и удобство по време на път с новородено бебенце, докато портовете осигуряват необходимата топлина и защита от по-студеното време. Двете заедно са надеждна комбинация.
  • Удобство при пренасяне - още от първият ден на изписването, докато вашия малък палавник не проходи, на вас ще ви е нужен вариант за неговото лесно и безопасно пренасяне. Кошчетата са достатъчно сигурни, но малко по-тежки от портовете. Ако ще пазарувате или ще правите разходка без количка, то чувалчето е по-подходящ избор. Но ако ще използвате кола или детска количка, то можете да съчетаете кошът, който е модул с възможност за прикрепяне и към количката и към колата.
  • Защита през студените месеци - през студените месеци ще ви е нужна допълнителна защита за вашето детенце, за да не се разболява. Портовете осигуряват това. Те се произвеждат от специални материали, за да задържат и съхраняват топлината, като действат като защитно чувалче. Освен за отделно ползване, те предлагат възможност да се пъхнат в детската количка или кошче, за да я уплътнят и да топлят вашето дете.
  • Възможност за комбинации - най-страхотното е, че двата продукта предлагат възможност за различни комбинации. Кошчетата могат да се монтират към шасита на количка, като детски седалки в колата или да се носят на ръка. Чувалчето може да се сложи в кошчето в колата или в детската количка. Заедно те представляват една страхотна комбинация.
  • Гарантирана безопасност. Осигурете нужната безопасност на вашето мъниче и вашето спокойствие, докато сте заедно на разходка или пътувате. Ние от Патиланци ще ви помогнем с това, като при нас можете да избирате между различни варианти на нашите продукти. Заедно ще се спрем на избор, който ще е най-подходящ за вас, спрямо вашите нужди, предпочитания и активност. Защитата на вашето детенце през неговите първи месеци е от най-висок приоритет, а ние знаем как!

Поръчайте онлайн от Патиланци

Ние от Патиланци сме се заели със задачата да съдействаме на новите родители и да им помогнем при избора на подходящи продукти по време на отглеждането на вашето детенце. При нас ще откриете всичко нужно от А до Я. Освен кошчета и чувалчета за пренасяне, ние можем да ви предложим шасита и детски колички, аксесоари и принадлежности, различни играчки и много други. Предлагаме продукти, които са минали тест за качество и са от производители, които имат усет към детайла. Всички са с гаранция и възможност за удобна доставка до дома или офиса в цяла България. Онлайн магазин patilanci.bg гарантира за качество и цена на своите продукти!