Шейни за дърпане

  1. 27.00 лв.
  2. 90.00 лв.
  3. 28.00 лв.
  4. Детска шейна Снежко циклама | PAT3925 Детска шейна Снежко циклама | PAT3925
    Няма наличност!

Артикули 1-19 от 19

Шейни за дърпане

Страхотни детски шейни за дърпане 

Когато зимата се покаже през прозорците, за децата настъпва един от най-забавните моменти от годината. Освен Дядо Коледа те чакат с нетърпение и лудориите в натрупания сняг. А какво по-голямо веселие от това да се возиш на шейна? Но в нашия онлайн магазин разполагаме и със специални модели, които позволяват дърпане от родителите. С тях и възрастните са спокойни, и мъниците получават максимално удоволствие от снежните игри. Разгледайте нашите предложения още сега и изберете най-доброто за своите деца. 

Какво представляват?

За разлика от стандартните, моделите за дърпане разполагат със специфичен механизъм, който предоставя пълния контрол на движението на родителите. Те имат стандартна визия, но и специфично допълнение към своята конструкция – въже, дръжки или друго приспособление. То позволява на родителите да поемат механичното придвижване на детето по заснежената повърхност. По този начин шейната се управлява с желаната от възрастните скорост, както и по максимално безопасния предварително избран маршрут. 

Какви са предимствата им?

Съвсем не си мислете, че само защото вие ще ги управлявате, с шейни за дърпане детето ви няма да се забавлява. Напротив – веселбата е гарантиране и при спускане, и при изкачване на снежния терен. Ако още се чудите дали това е подходящ за вас и вашите малчугани модел, вижте с какви предимства пристигат:

  • Предотвратявате инциденти, а дори и детето ви да се изгуби, докато лудува в натрупания навън сняг;
  • Давате възможност на малчуганите да се забавляват, без да е нужно да правят каквито и да е усилия, защото вие извършвате цялото действие;
  • Създавате възможност да се вози не само голямото ви дете, което може да се спуска само, но и на по-малкото, което все още има нужда от помощ, за да се забавлява;
  • Получавате широк избор от модели по размери, цветове и възможност за всички допълнителни екстри, характерни за стандартните шейни. 

Какви видове шейни за дърпане има?

Моделите за дърпане силно напомнят на класическите – дървени и пластмасови, с кормило и без, сгъваеми и с компактен размер за лесно съхранение. При нас ще откриете шейни за различна възраст, включително за бебета, които могат да се возят само под контрола на родителите си. Внимателно подберете подходящия артикул, като се съобразите с максималната допустима тежест на детето. Това допълнително ще обезопаси снежното забавление навън. А ако ви притеснява силния студ навън, можете дори да заложите на моделите с  чувалчета от специализирана ветроустойчива и бързосъхнеща материя. 

Защо да изберете от Patilanci.bg?

  • Огромен избор от качествени модели шейни за дърпане с перфектна изработка и атрактивна визия;
  • Конкурентни и разумни цени;
  • Надеждна и бърза доставка из цяла България;
  • Редовни намаления, промоции и акции за още по-ниски цени;
  • Любезен екип, който е на ваше разположение при въпроси и нужда от съдействие.