Играчки за бутане

  1. 32.00 лв.
  2. 32.00 лв.
  3. 87.00 лв.
  4. 34.00 лв.
  5. 34.00 лв.
  6. 58.00 лв.
  7. 27.20 лв.
  8. 57.80 лв.
  9. 189.90 лв.
  10. 32.00 лв.
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 67

Играчки за бутане

Широка гама от играчки за бутане 

Детските и бебешки играчки съвсем не са само за забавление и весели емоции. Всяка от тях си има и свое полезно предназначение. Когато децата се развиват и учат чрез игра, придобиването на нови умения става много по-ефективно, дълготрайно и разбира се, забавно. Така например, шарените артикули за бутане и дърпане от детския щанд, са силно препоръчвани за периода на прохождане. В нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от такива продукти и то на страхотни достъпни цени. 

Какво точно представляват?

Играчки за бутане са всички детски и бебешки приспособления, които включват специфичен механизъм, позволяващ придвижването им с помощта на силата и движенията на малчугана. Това може да е както въже или дръжка, така и колела, плъзгащи се по определени повърхности елементи и всякакви комбинации от тях. Тяхната основна задача е да подготвят бебето за един от най-сюблимните моменти в неговото развитие – първите самостоятелни крачки. 

За каква възраст са подходящи?

В зависимост от наличните видове те могат да се предложат на различна възраст. Освен препоръката от производителя, редно е да се съобразите и с индивидуалния етап от развитието на вашето дете. Най-често играчки за бутане са подходящи за деца около 1 година. Много често родителите ги предлагат след навършването на 8 месеца, ако бебето вече се изправя само и с чужда помощ успява да се придвижи. От друга страна, необходимостта от такива играчки продължава и след като детето направи първите си крачки. С тях то подобрява двигателните си умения и активност. 

Какви предимства носят?

С играчки за бутане се насърчават ключови двигателни умения. Те насърчават умения като лазене, координация и фината моторика. Същевременно специалистите ги препоръчват и заради следните доказани предимства:

  • Развиват мускулатурата;
  • Насърчават самостоятелността у детето;
  • Правят малчугана по уверен и то не само в първите си самостоятелни движения;
  • Носят мотивация на по-плашливите деца да се опитат да направят първите си крачки;
  • Подобряват баланса и равновесието;
  • Подобряват състоянието и здравината на костите, ставите и сухожилията още докато те са в етап на развитие и оформяне; 
  • Правят процеса по опознаване на околния свят по-весел и интересен;
  • Подобряват социалните умения и комуникацията с околните. 

Какви видове можем да предложим в онлайн магазина Patilanci.bg?

В нашия онлайн магазин ви очаква огромно разнообразие от играчки за бутане. С тях малките крачета ще укрепнат и заякнат. За целта обаче е добре да изберете подходящи модели според интересите на собственото си дете. В Патиланци можете да намерите следните интересни модели:

  • Дървени играчки за бутане, включително и по Монтесори модел;
  • Множество проходилки, включително с музикални, интерактивни и запазващи вниманието върху себе си интересни елементи;
  • Класически буталки с дръжка, която детето хваща и придвижва напред, радвайки се на звънливи звуци и трансформиращи се в следствие на движението конфигурации;
  • Музикални и интерактивни предложения;
  • Превозни средства – коли, колелета и камиончета за бутане, яздене и возене, включително с опция за родителски контрол, аудио функции и дървени варианти. 

Защо да пазарувате в нашия онлайн магазин?

В Patilanci.bg ще откриете широка гама от качествени модели играчки за бутане и дърпане. Всички винаги са на отлични цени, а често правим и специални отстъпки и намаления. Гарантираме бързо и приятно пазаруване в нашия сайт. Доставка се извършва до всяка точка на страната. При необходимост от съдействие винаги сме на ваше разположение за безплатна консултация.