Електрически люлки

  1. 230.00 лв.
  2. 189.00 лв.

Артикули 1-36 от 94

Електрически люлки

Предимствата от използването на бебешка електрическа люлка

Когато започнете да планирате всички неща, от които се нуждаете, за да се подготвите за пристигането на вашето ново бебе, списъкът с най-важните неща изглежда безкраен – бутилки, пелени, дрехи, креватче, маса за повиване, рокер, количка, столче за кола. След известно време може да започнете да се чудите: „Наистина ли имаме нужда от всички тези неща?“.
Докато решавате от какво имате нужда и от какво не, не зачерквайте едното парче бебешка екипировка, в което се кълнат много родители: бебешка електрическа люлка. Разгледайте шестте предимства на люлеенето, за да разберете защо за толкова много родители отговорът на въпроса „Имам ли нужда от бебешка люлка?“ е категорично ДА!

  • Имитира утробата

След девет месеца на люлеене и поклащане в утробата, новите бебета жадуват за подобни звуци и движения, за да им помогнат да се приспособят към живота в света. Успокояващото люлеене и люлеене на бебешката люлка пресъздават тази среда, подобна на утробата, за да утешат и успокоят вашето бебе. Потърсете електрическа люлка, която възпроизвежда бял шум и звуци, които напомнят на бебето за приглушените звуци, които непрекъснато чуват преди да се родят.

  • Поддържа вашето бебе в постоянно движение

Дори и след като са се приспособили към живота извън утробата, много бебета все още обичат да са в постоянно движение - а бебешката люлка осигурява непрекъснатото люлеене, което успокоява бебетата, когато са суетни. Всяко бебе се успокоява от различна скорост и обхват на движение, така че люлките, които предлагат разнообразни настройки.

  • Забавлява Вашето бебе

Много люлки имат мобилен телефон с висящи играчки, които ще очароват и забавляват вашето бебе. Когато избирате люлка за бебета, имайте предвид, че новородените не могат да различават фините цветови разлики, но могат да виждат контрасти на светли и тъмни цветове. Така че мобилен телефон със смели, контрастни цветове ще бъде по-лесно за вашето бебе да се фокусира върху – и може да засили зрението му.

  • Може да помогне за облекчаване на коликите

Едно на всеки пет бебета страда от колики: когато иначе здраво бебе плаче прекомерно и не може да бъде успокоено. Много родители на бебета с колики смятат, че люлката е единственото нещо, което може да облекчи постоянния плач на бебето им. Въпреки че причините за коликите са неизвестни, някои експерти смятат, че киселинният рефлукс играе фактор и изправеното положение на люлеещата се седалка и люлеещото се движение могат да облекчат симптомите.

  • Дава почивка на ръцете ви

Бебетата обичат да ги държат и люлеят в ръцете на родителите си, но не можете да държите бебето си 24/7. Когато трябва да свършите нещата или да дадете почивка на ръцете си, бебешката люлка осигурява безопасно място, където можете да сложите бебето си, където то ще бъде щастливо и спокойно.

  • Дръжте бебето си наблизо

Едно от предимствата на бебешката люлка, която можете лесно да местите от стая в стая, е, че вашето бебе винаги може да бъде част от действието. Издърпайте го в кухнята по време на вечеря или във всекидневната по време на вечерта на семейния филм, за да може бебето ви да може да се люлее, докато цялото семейство е заедно.

С всички тези предимства, люлката за бебета е важна покупка за новите родители, която може да направи бебето ви щастливо и да улесни живота ви. Както при всяко бебешко оборудване, уверете се, че следвате указанията на производителя, за да сте сигурни, че използвате бебешката си люлка безопасно и правилно.

Свети от Patilanci.bg за безопасно люлеене на вашете бебе

  • Повечето модели имат препоръчително максимално тегло от 15,5–24 lbs (7–11 kg). Не забравяйте да спрете да използвате продукта, след като бебето ви развие способността да се преобръща и да се движи самостоятелно. Имат изключително дълъг период на използване, тъй като се превръщат в удобен детски стол, който вашето дете може да използва до около двегодишна възраст. Уверете се, че има легнало положение, подходящо за много малки бебета, а не само изправено положение за малко по-големи бебета.
  • Ако изберете с естествено люлеене, люлеенето се контролира напълно от вашите или собствените движения на вашето бебе. Електрическата бебешка люлка може да има до осем различни настройки! Това прави важно да започнете бавно и внимателно да отбележите какво харесва бебето.
  • Трябва да е мека и удобна за сядане, без твърди ръбове или твърда опора за гърба. Bouncer Bliss и Balance Soft имат ергономично проектирана седалка от плат, която осигурява правилната опора на гърба, шията и главата на вашето бебе.
  • Трябва да има колан за закрепване на бебето. Използвайте го, развитието на вашето бебе може да върви по-бързо, отколкото си мислите, и то внезапно може да се опита да се измъкне!
  • Уверете се, че основата или стъпалото са широки и стабилни, за да избегнете риск от преобръщане на движенията. Това гарантира, че продуктът отговаря на надежден и независим стандарт за безопасност.