Баскетболни кошове

  1. 30.00 лв.
  2. 67.00 лв.
  3. Детски баскетболен кош | PAT35427 Детски баскетболен кош | PAT35427
    Няма наличност!
  4. Детски син баскетболен кош | PAT24609 Детски син баскетболен кош | PAT24609
    Няма наличност!
  5. Баскетболен кош с топка | PAT1962 Баскетболен кош с топка | PAT1962
    Няма наличност!

Артикули 1-31 от 31

Баскетболни кошове

Детските баскетболни кошове спомагат за развитието на децата. Особено ако детето ви обича да гледа баскетболни мачове по телевизията, вероятно е време да се решите и да му вземете баскетболен кош. По този начин децата могат да играят, когато пожелаят, в двора, пред блока или в стаята си и това им дава достатъчно време да учат и да изразходват излишната си енергия. (А за деца, които обичат героите от комикси може да бъде като курс за „Как да стана нинджа“?). Колкото по-малки, толкова по-добре – започването на спорт в ранна детска възраст може да има както физически, така и емоционални ползи, от подпомагане на изграждането на увереността на вашето дете до преподаване на стойността на екипната работа.

Когато търсите най-добрите детски баскетболни кошове, трябва да имате предвид няколко неща. Ако имате място в къщата си, за да поставите обръч вътре, помислете за получаване на нещо, което може да се използва на закрито или на открито, така че да могат да играят при дъжд или силно слънце . Ако имате много малко дете, което вече изглежда заинтересовано, вземете баскетболен кош, който е предназначен за малки деца. Преносим баскетболен кош е много удобен за пътуване до парка или къщата на баба. Помислете за закупуванвто на регулируем модел баскетболен, който ще расте с височината и уменията на вашето дете. По-долу сме избрали някои от най-добрите детски баскетболни кошове за деца.

Най-добрите детски баскетболни кошове на закрито

                                                                                            Баскетболен кош „Amery" е чудесна забава за самостоятелна или отборна игра - със семейство или приятели. Може лесно да се използва както в домашни условия, така и на вън. Височината му се регулира, така че е п

одходящ както за малко дете, така и за по-големи деца. Това е модел, който има в комплекта баскетболна топка, футболна топка, футболна мрежа и забавна игра „Магнитен риболов“

Баскетболен комплект за закачане на врата
Ако не искате голям баскетболен кош в дома си, тогава този е чудесен вариант. Той може лесно да бъде закачен на гърба на вратата, което го прави универсален и преносим и няма да заема много място. Това е страхотен баскетболен кош, който може да поставите в детска стая, а също така е регулируем по височина - можете да го направите по-нисък за по-малки деца и по-висок за по-големи деца.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате баскетболен кош?

Основното нещо, което трябва да вземете предвид, очевидно, е пространството и размерът. Малките деца ще бъдат разочаровани, ако коша е твърде висок, а по-големите ще се отегчат, ако не е достатъчно висок. Важно е да вземете предвид възрастта на детето, за което купувате.• Баскетболен кош с размер: 6-7 фута: до 2 -ри клас
Когато детето ви току-що започва да играе, уверете се, че коша е възможно най-нисък. Това е моментът да се съсредоточи върху създаването на важни основи и да усети играта.

• Баскетболен кош с размер: 8 фута: 3-4 клас
На тази възраст детето ви става по-силно и е готово за по-голям размер баскетболен кош.

Защо да купите баскетболен кош от Patilanci.bg?

Баскетболният кош е един от най-добрите подаръци, които можете да подарите на дете. Баскетболът е забавен, активен и е един от малкото спортове, който детето може да се играе в екип, с приятел или сам. Баскетболът ще го поддържа във форма, ще накара детето кара да се движи и ще спомогне да научи ценни груби и фини двигателни умения. Освен това е просто супер забавна игра, на която малките и големите деца могат да се забавляват - и дори да се наслаждават заедно.