Бебешки чаши

  1. Детска чаша Whatever the Weather Ray of Light | PAT40284 Детска чаша Whatever the Weather Ray of Light | PAT40284
    Нов
    39.90 лв.
  2. Детска чаша Whatever the Weather Little Storm Cloud | PAT40283 Детска чаша Whatever the Weather Little Storm Cloud | PAT40283
    Нов
  3. Детска 3D чаша Mandalorian | PAT39577 Детска 3D чаша Mandalorian | PAT39577
    Нов
    32.90 лв.
  4. Детска чаша с дръжка Darth Vader | PAT39576 Детска чаша с дръжка Darth Vader | PAT39576
    Нов
    34.90 лв.
  5. 23.90 лв.
  6. 24.90 лв.
  7. 28.00 лв.
  8. 27.50 лв.
  9. 34.90 лв.

Артикули 1-36 от 154

Бебешки чаши

Какво е неразливаща чаша?

Бебешките чаши с дръжка и меки накрайници са предназначени за лесното адаптиране на децата към употребата на други съдове за течности вместо шишетата за мляко. Неразливащите се механизми правят продукта изключително удобен и практичен. Продуктът е изработен от екологично чист материал. Благодарение на специалната си форма, съдът е с уравновесено дъно, което не позволява водата да изтече. Снабден е със специален отвор, който се затваря сам след пиене. В Патиланци можете да откриете различни варианта на неразливащи се чаши - с мек или твърд накрайник, с дръжка, със спортен или самозатварящ се механизъм. Иновативният продукт допринася за бързия преход на малчугана от шише към други съдове за пиене. Формата и големината му позволяват на неопитните ръце, привикнали към шишето, бързо да се адаптират към чашата. Тя предотвратява изтичането или разливането на съдържанието върху дрехите. Различните накрайници позволяват пригаждането на продукта за деца в различна възраст. Силиконовите накрайници са подходящи за по-малки бебета. Твърдите накрайници са предназначени за деца, чиито зъби растат. Накрайникът е изработен от материал, който не вреди на зъбите. Спортните комплекти са снабдени със самозатварящ се отвор, който не пропуска течност навън. Осигурете най-доброто за вашето съкровище с Патиланци.

Приставки за улеснение:

  • Стандартните чаши са снабдени с някои приставки, които да улеснят бързата адаптация на малчугана, но и да осигурят удобство за родителите. В онлайн магазина на patilanci.bg избирайте сред огромния ни продуктов каталог. Продуктът се предлага в различни цветове и форми; с допълнителни аксесоари и накрайници от различен материал. Магазинът поддържа марки, чиито продукти са с доказано качество и стандарт. Изработени са от екологично чисти и безвредни материали. Удобни са за консумация, за съхранение и за почистване.
  • Сламка - едни от най-предпочитаните и търсени приставки за детските чаши, са сламките. Те улесняват приема на течност. Пасват идеално на забързаното детско ежедневие, изпълнено с игри, тичане и скачане. Удобството, което сламката осигурява е, че предотвратява разливането на вода върху дрехите. Позволява на детето да пие на умерени глътки и да не се задави. Всички чаши със сламки, предлагани в Патиланци, са изработени от екологично чисти материали. Освен сламка те имат и силиконов капак, от който съдържанието не може да се излее. Повърхността им е устойчива на химически препарати и могат да се мият в миялна машина.
  • Дръжки - Добавката на дръжки представлява следваща стъпка в научаването на децата да пият без да разливат течност. Ръкохватките са удобни и пригодени за малките детски ръце. Позволяват му пълен контрол над чашата. Така детето не само се учи да не разлива водата, но преценява количеството течност, което иска да изпие. Освен практични, дръжки забавляват подрастващите с формата и цветовете си. Интересни са и ги интригуват.

Защо да изберете от patilanci.bg?

Ние в Патиланци сме насреща на Вас, родителите, и на нуждите на децата Ви! Дори тяхното израстване да е нелека отговорност, ние Ви подкрепяме в това начинание. С изключителното разнообразие от продукти, които предлагаме, целим да улесним ежедневието Ви на родители. Искрено заставаме зад всяка марка, която магазинът предлага. Ценим качеството, затова в асортимента ни ще откриете единствено гарантирано добри стоки, произведени с грижа, любов и цел. Посетете patilanci.bg и открийте всичко необходимо за съкровището си. Продуктите ни са произведени от екологично чисти материали, които са 100% безвредни към деликатната бебешка кожа. Доверете се на Патиланци и си осигурите спокойствието, че ще осигурим всичко необходимо за детето Ви. Тук ще откриете продукти, които ще допринесат за израстването му в позитивна, практична и изпълнена със забавления среда.