Фигурки, роботи и герои

  1. Детска фигура Avengers Hulk 30 см. | PAT38758 Детска фигура Avengers Hulk 30 см. | PAT38758
    Нов
    44.90 лв.
  2. Детска фигура 30 см Titan Hero Series Hulk | PAT37813 Детска фигура 30 см Titan Hero Series Hulk | PAT37813
    Нов
    54.90 лв.
  3. 24.00 лв.

Артикули 1-36 от 886

Фигурки, роботи и герои

Изберете своята любима фигура герой или робот.

Най-добрите играчки за малки деца са тези, които ще ги ангажират и ще им предоставят възможност за учене на нови неща. Ако търсите играчка, която да забавлява вашето малко дете, докато развива двигателните му умения, няма по-добър вариант от любимият герой или робот! Те дават на децата възможността да изследват всякакви различни сценарии, от приятелски помощници, роботи в космическа станция до битки със зли екшън герои.

Отминаха дните, когато играчката-робот беше навиваща се тенекиена машина, заменена от образователни играчки-роботи с мисъл за сензорното развитие и много, които преподават умения от ранна възраст. Умения, които ще са от съществено значение в бъдещето на нашия свят.

Така че, независимо дали търсите дете, което обича да строи неща, или такова, което обича да експериментира, обзалагаме се, че можете да намерите перфектната играчка в този списък с най-добрите играчки за малки деца.

Наричани по-скоро фигурки за действие, отколкото кукли, тези играчки, подобни на кукли, са предназначени за момчета. Те са изработени от пластмаса, обикновено са шарнирни с подвижни стави и могат да стоят самостоятелно. Екшън фигурите традиционно са създадени от герои от видеоигри, филмови герои и от реалния живот, чиито истории могат да се разиграват, докато децата играят с тях. С борбата между доброто и злото, екшън фигурите обикновено имат специфични роли, приятели, врагове, мисии, оръжия, оборудване и превозни средства, за да подобрят историите си. 

Когато става въпрос за закупуване на роботи за малко дете или фигури герои, винаги е добра идея да проучите задълбочено, преди да вземете портфейла си. Не всички тези готини малки фигурки са еднакви по спецификации. И да знаете какви функции наистина трябва да търсите, определено ще ви помогне да изберете най-добрата играчка.

Ето няколко въпроса, които да си зададете, преди да изберете правилния за вас.

  • Лесна ли е за използване играчката?

Помислете дали вашето малко дете ще може да играе с играчката самостоятелно или трябва да му помогнете да накара нещата да работят. Това е наистина важен въпрос, защото често, когато оставите вашето малко дете да играе с играчката, имате шанса да правите нещо друго вълнуващо, като например съдовете.

  • Ще задържи ли играчката вниманието им достатъчно дълго, за да могат да играят с нея?

Това определено е фактор, който трябва да вземете предвид, защото избраната от вас играчка трябва да задържи вниманието на вашето малко дете. Така че трябва да съдържа достатъчно цветове и интересни форми, за да бъдат развълнувани от това, което виждат и да ги кара да се връщат за още.

  • Играчката учи ли ги на нещо? Образователно ли е?

Много играчки нямат специфичен образователен аспект за тях, но някои от тях  ще предложат на вашето дете шанс да се учи и забавлява едновременно. Така че, ако търсите нещо с образователна стойност, тогава е важно да знаете на какво учи играчката и да видите дали или как те практикуват това знание след това.

При избора си на любима играчка, детето показва любимите си качества, на които се възхищава и желае да притежава.По този начин вие можете да се запознаете с интересите на детето си, с уменията които може да придобива и развива.

Мъдрият - Героите биха били загубени без мъдър съветник, който да ги води.
Интелигентният - Има мъдрост, а след това и интелигентност.Тези  гении могат да разрешат мистерия, да намерят отговора на загадка и да спасят положението, докато всички останали все още се чешат по главата. 
Забавния – Има герои които просто са забавни. Те не желаят да правят пакости, просто се наслаждават на живота и забавляват хората околко тях.
Любимият – Къде щяхме да бъдем без нашите любими любимци.
Любопитният - тези, които винаги трябва да видят какво има зад следващия ъгъл. Понякога трябва да поемете неочакван риск, за да продължите историята.
Лошият – Всяка история се нуждае от лош герой.
Смелият - За всеки лош герой има някой, който се бори с непреодолими шансове да оправи нещата.
Добрият - Въпреки че ги обичаме всичките, много любими герои са тези, които те вдъхновяват със своята доброта и нежния си подход към живота.

Защо да изберете patilanci.bg?


В Патиланци можете да осигурите забавлението за всяко дете. Любим момент е, когато човек види искрената детска усмивка, щом то види любимият си герой? В patilanci.bg може да намерите разнообразни играчки фигури, роботи и любими герои за вашето дете. Всяка от тях съдържа необходимите компоненти за интересна и опразователна игра. Екипът на Патиланци работи усърдно, за да създаде и да поддържа богат асортимент, които освен че е интересен, отключва пътя на любопитството и любознанието на малчуганите.