Пъзели 1-50 елемента

  1. 12.90 лв.
  2. 16.40 лв.
  3. 20.80 лв.
  4. 17.40 лв.
  5. 36.50 лв.
  6. 36.90 лв.

Артикули 1-36 от 158

Пъзели 1-50 елемента

Пъзелите могат да бъдат полезни за бебетата и малки деца по различни начини. Те помагат за развитието на фини двигателни умения, координация между ръцете и очите, способностите за решаване на проблеми и познавателните умения. Пъзелите също насърчават концентрацията и търпението при децата, което им позволява да се съсредоточат върху изпълнението на задача. Освен това пъзелите могат да засилят когнитивното развитие, тъй като изискват децата да мислят критично и да осъществяват връзки между различни парчета пъзел. Като цяло пъзелите могат да бъдат полезна и ангажираща дейност за бебета и малки деца, подпомагане на цялостното им развитие и обучение.

Видове бебешки пъзели до 50 елементи 

  • Пъзел за сортиране на форми: Този пъзел включва различни форми, които бебетата трябва да се вписват в съответните дупки. Той помага за развитието на координацията между ръцете и очите и уменията за решаване на проблеми.
  • Пъзел за съвпадение на животни: В този пъзел бебетата трябва да съвпадат с различни парчета животни, за да завършат картината. Той помага да се развият познавателни умения и визуално признание.
  • Пъзел на азбуката: Този пъзел се състои от различни букви, които бебетата трябва да поставят в правилния ред. Той помага при разпознаване на букви и развитие на езика.
  • Пъзел за числа: Бебетата трябва да поставят числовите парчета в правилната последователност, като им помагат да научат числа и основни умения за броене.
  • Пъзел за съвпадение на цветовете: Този пъзел включва съвпадение на цветове, като поставя правилните парчета заедно. Той помага за развитието на разпознаването на цветовете и фините двигателни умения.
  • Пъзел за транспорт: Бебетата трябва да съответстват на различни транспортни превозни средства, за да завършат пъзела. Той помага за визуално разпознаване и развитие на речника.
  • Пъзел на Peek-A-Boo: Този пъзел включва повдигане на клапи за разкриване на скрити предмети или животни. Той помага при двигателните умения и постоянството на обекта.
  • Форма за сортиране на куб пъзел: Бебетата трябва да поставят различни форми в съответните дупки върху куб. Той помага да се развият умения за решаване на проблеми и разпознаване на формата.
  • Пъзел на селскостопански животни: Бебетата трябва да съвпадат с различни парчета от селскостопански животни, за да завършат пъзела. Той помага при познавателни умения и разпознаване на животни.
  • Пъзел за първи думи: Този пъзел включва съвпадение на снимки със съответните думи. Той помага да се развият умения за разпознаване на език и думи.