Китари за деца

  1. 175.90 лв.
  2. Промоция -15% ПРОМОЦИЯ
    38.25 лв. 45.00 лв.
  3. 27.00 лв.
  4. 62.00 лв.
  5. Промоция -21%
    Разпродажба РАЗПРОДАЖБА
    106.90 лв. 136.90 лв.
  6. 18.70 лв.
  7. 84.90 лв.
  8. 48.90 лв.
  • 1
  • 2

Артикули 1-36 от 64

Китари за деца

Няколко причини всяко дете да свири на китара


Вярва се, че музиката е храна за душата. Да се научиш да свириш на китара от ранна възраст е полезно за децата в много отношения. Това повишава цялостната им увереност и ги кара да се научат на отдаденост и търпение. Децата обаче не могат да усвоят тези предимства, като седят в часовете по музика и кимат заедно. Децата трябва активно да се занимават с музика, за да се насладят на истинските предимства.
Ето няколко причини, поради които трябва да насърчите вашата малка рок звезда, която да свири на китара , да пуска музика всеки ден.

• Подобрява паметта
По-нататъшни изследвания показват, че свиренето на музикален инструмент в ранна възраст може да подобри способността за учене и паметта на децата, като стимулира различни модели на развитие на мозъка“. Изучаването на инструмент учи децата как да създават, съхраняват и извличат спомени по-ефективно.


• Стимулира креативността
Практикуването на музика е творчески стремеж. Да се научиш да свириш на инструмент прави чудеса с творческата страна на мозъка на детето. Без значение колко много учителят по музика коментира композицията, той не може напълно да изрази как трябва да се свири дадено музикално произведение. Така че, обучаващият се трябва да постави собствен печат върху парче. Всеки път, когато децата ви държат китарата си, за да практикуват нещо, те ще трябва да инжектират част от своята личност в него, да се стараят и да повтарят. Това дава на децата здравословен и композиран начин да канализират вътрешното си творчество.


• Учи на търпение
Търпението е най-висшата добродетел да живееш доволен живот. Свиренето на китара означава да се налага да се съхранява през часове, дни и вероятно години практика. Помага на децата да научат за един факт, че колкото повече усилия вложите в нещо, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Освен това уроците по музика също карат децата да разберат как да си поставят цели. Те ще могат да поставят краткосрочни и дългосрочни цели за изучаване на конкретна нота и нова песен с много различни ноти съответно.

• Повишава дисциплината и уменията за управление на времето
Освен ако не сте дете-чудо извън този свят, да се научите да свирите на инструмент не е умение, което можете да овладеете за една нощ. Изучаването на музика изисква време и усилия; отделянето на време за упражнения извън уроците ще помогне на децата да организират ежедневните си задачи. Това преобладава дисциплината в ежедневието на вашето дете.
Излагането на децата на музикални инструменти е истинският ключ. Те са любопитни по природа и се вълнуват от тях – и дисциплината, която родителите и децата научават, като се придържат към тях, е урок сама по себе си.


• Подобрява кординацията
Свиренето на китара означава, че мозъкът трябва да работи бързо и ефективно. На уроците си по китара или друг инструмент децата трябва да се концентрират върху четенето на музика и превръщането на нотите във физическото движение на свиренето. В резултат на това те могат значително да подобрят координацията си ръка-око. Тромбонът е добър пример тук – вместо клавиши или струни, плъзгащата тръба на тромбона трябва да бъде преместена в правилната позиция в точното време, за да се постигне правилната нота.

• Повишава увереността
Свиренето на инструмент помага на детето ви да се чувства удобно със себеизразяването. Когато децата започнат да овладяват инструмента си, те вероятно някой ден ще свирят пред публика, като се започне от своя учител по музика или родители и ще се разклони до групи от други ученици и концертна публика. Играта на публично място може да помогне на децата да се чувстват уверени в изпълнението на своите умения в неакадемичен контекст.


• Подобрява уменията за слушане
Свиренето на китара изисква обучаемите да слушат внимателно редица различни неща. Те не само трябва да слушат инструкциите от учителя си, но също така трябва да обърнат внимание на ритъм, височина, скорост, текстура и други незначителни детайли. Това като цяло подобрява способността им за слушане. Освен това им помага да повишат нивото на концентрация и общата продължителност на вниманието.


•Подобрява социалните умения
Свиренето на инструмент не само е добро за мозъка на вашето дете, но също така е чудесно за разширяване на социалния му кръг. Присъединяването към музикална група в ранна възраст ги насърчава да развиват взаимоотношения с други деца от различен произход. Той също така изгражда умения за лидерство и изграждане на екип, както и насърчава вашата малка рок звезда да разбере важността на работата в екип. Освен това ги учи да бъдат мили и внимателни към своите колеги от групата.


• Провокира уменията за абстрактно разсъждение
И както се оказва, коефициентът на интелигентност на Айнщайн е изключителен. Много проучвания показват връзка между музикалното обучение и академичния успех, както при деца, така и при възрастни. Да се научиш да свириш на инструмент стимулира мозъчните клетки, подобрявайки функции като паметта и уменията за абстрактно разсъждение, които са от съществено значение за математиката и науката.
Музиката, като цяло, помага за внасянето на баланс и хармония в живота на човек. Децата, които се учат да свирят на инструмент, имат излаз за творчество и своите емоции. Това е нещо, което предизвиква самоизразяване у децата.
Заведете детето си на уроци по китара или какъвто и да е вид инструмент, с който е заинтригуван, и забележете промяната в неговото развитие и личност/поведение!


Защо да ни се доверите?


На сайта ни www.patilanci.bg , можете да се докоснете до китари с различни размери , форми и цветове за момичета и момчета. Наблегнали сме, на това което се харесва на всички деца. Предлагаме разнообразие от китари, за деца на всякаква възраст, от 0+ до 11+ години. Не се колебайте да ни потърсите, чрез формите за контакти с нас, ако имате въпроси, или нужда от консултация. Стремим се, да осигурим вашето удобство и комфорт, като ви даваме възможност да поръчате онлайн, всичко от което имате нужда, за развитието и забавлението на малчуганите.