Детски кухни и аксесоари

  1. 38.90 лв.
  2. 22.90 лв.
  3. 35.90 лв.
  4. Детски дървен комплект Coffee Shop | PAT38742 Детски дървен комплект Coffee Shop | PAT38742
    Нов
    53.00 лв.
  5. Детски дървен стенд за десерти | PAT38741 Детски дървен стенд за десерти | PAT38741
    Нов
    43.00 лв.
  6. Детска дървена торта Рожден ден | PAT38709 Детска дървена торта Рожден ден | PAT38709
    Нов
  7. Детска кухня Bon Appetit | PAT38057 Детска кухня Bon Appetit | PAT38057
    Нов
    129.90 лв.
  8. Детска пицария 100% Chef the Pizzer | PAT37916 Детска пицария 100% Chef the Pizzer | PAT37916
    Нов
    119.90 лв.
  9. 104.90 лв.
  10. 36.90 лв.
  11. 24.00 лв.
  12. 59.90 лв.
  13. 25.90 лв.
  14. 90.90 лв.
  15. 39.90 лв.

Артикули 1-36 от 375

Детски кухни и аксесоари

Децата имат ли нужда от кухня за игра?

Кухните за игра и  храна за игра са почти универсално популярни сред децата, тъй като им позволяват да играят роли и да имитират ситуации, с които са запознати. Те могат да поемат ролята на главен готвач, който приготвя страхотни ястия, да играят като участват в приготвянето на вечеря за семейството или да отворят собствено кафене.

Този тип игра с въображение не е просто забавление за децата, но е и чудесен начин за тях да практикуват ключови умения и да преработят нови знания и опит. Това означава, че кухнята за играчки може да бъде чудесна опора за развитието на детето.

Има страшно много ползи, които вашето дете може да научи от игра с кухня за играчки, от подобряване на когнитивните способности и умения за решаване на проблеми до увеличаване на речника си и дори избор на здравословна храна. Освен това са много забавни и интересни за децата.

Какви са ползите от играта с кухни и храна за игра

  • Творческата ролева игра е страхотен начин децата да използват въображението си. Децата ще се забавляват много, създавайки сами своите перфектни менюта и изследвайки ситуации и взаимоотношения, докато си представят сценарии и ги разиграват.
  • Играта по този начин може да помогне на децата да развият своите социални умения, дори и да не играят с други деца, докато се поставят на мястото на някой друг и започват да си представят как този човек мисли и чувства, емпатия. И им позволява да практикуват ценни житейски умения като рязане, почистване и избор на здравословна храна.
  • Когато играят заедно, децата се научават как да споделят, да спазват своя ред и  да развиват способността си да работят като екип. Те трябва да говорят помежду си, за да решат кой коя роля ще играе и как ще се развие историята.
  • Разказването на истории също е важна част от игра и е ключ към развитието на  речника и езиковите умения. Особено с по-малките деца кухнята за игра, добре заредена с храна за игра, ви позволява да говорите за цветове и числа, имена на храни, действия като рязане и смесване, противоположности и други прилагателни.
  • Играта е основният начин, по който малките се развиват - от способността си да държат молив до способността си да решават сложни проблеми. Ще научват нови действия като разбъркване, разбиване и рязане, страхотни за фините двигателни умения и избора на кой размер тиган, намирането на нещо друго, което да използвате, когато нямат чиния.

Значи детето ви има нужда от такъв?

Когато става въпрос за голяма покупка като кухня за играчки, има много неща, които може да искате да обмислите. Имате ли място вкъщи, имате ли определен  бюджет и ще играе ли детето ви с него, много въпроси на които ви даваме отговор.

Пространството може да е проблем, има много малки кухни, които можете да закупите, включително малки настолни кухни, които могат да бъдат опаковани, когато не се използват.

Ако не сте сигурни, че можете да оправдаете цената или се притеснявате, че няма да се играе с нея, винаги можете да започнете с храна за игра. Децата с нетърпение ще използват същите чинии, от които ядат, за да сервират въображаемата си храна, а вие можете да им заемете няколко малки тенджери и тигани, дървена лъжица и бъркалка от вашите собствени шкафове.

Да дадете на децата си свобода да играят в семейната кухня може да не е най-сигурната идея засега. Трябва да оставите готвенето и острите предмети на възрастните. За щастие кухните с играчки дават на малките шанс да изследват нещо, което ги интересува, преди да са готови да преминат към истинско готвене, а на пазара има толкова много, от които да избирате за различни възрастови групи. Кухните с играчки насърчават креативността, помагат на децата ви да развият фините си двигателни умения и може би — само може би — те ще предизвикат интерес да поемат задълженията за вечеря някой ден.

Намирането на правилния кухненски комплект за игра за вашето домакинство може да зависи от няколко различни променливи като размер, бюджет, възрастова група и цялостна естетика.За да накарате децата си да играят креативно (и без екран), помислете за добавяне една от тези очарователни кухни за играчки към дома си. 

Защо да купим от online Patilanci.bg?

Голяма част от игрите, помагат за развиване на въображението,  социално развитие и работа в екип. Колко хубаво би било детето ви открива нови неща под формата на забавление и става все по самостоятелно и отговорнно. Ние от Патиланци вярване в качествата и способностите на всяко едно дете. Поради тази причина влагаме много работа и желание на продуктите. В каталога си сме подбрали много видове детски кухни в различни размери, форми и цветове. Ние предоставяме един страхотен вариант за занимание вкъщи. Предлагаме голямо разнообразие, за деца на всякаква възраст. Не се колебайте да ни потърсите, при нужда от съвет или консултация.