Детски батути

  1. 126.00 лв.
  2. 142.00 лв.
  3. 365.00 лв.
  4. 309.00 лв.
  5. Детски батут Byox 3FT - 96 см., син | P97225 Детски батут Byox 3FT - 96 см., син | P97225
    Няма наличност!
  6. Батут 10FT 304 см | P32950 Батут 10FT 304 см | P32950
    Няма наличност!

Артикули 1-21 от 21

Детски батути

Какво е батут?

Батутът е спортно съоражение, състоящо се от здрава („постелка за отскачане“) тъкан, опъната между стоманена рамка, използваща много навити пружини за отскок. Материята, върху която потребителите отскачат, сама по себе си не е еластична. Еластичността се осигурява от пружините, които го свързват с рамката. Хората използват батутите за развлекателни и спортни цели, като в много страни по света има и състезателен елемент. Качествените батути за игра се предлагат и със задължителната предпазна мрежа, която има за цел да осигури едно приятно и вълнуващо изживяване на вашето дете, като то ще бъде защитено от падане извън зоната на батута.

Детски батути

Този артикул от нашия каталог ще гарантира на вашите деца часове забавление, подскачащи на нов батут в задния двор! Детските батути са невероятни, защото са чудесен начин да накарате малчуганите да излязат навън на лятното слънце и да спортуват. В нашия онлайн магазин разполагаме с много здрави и безопасни батути, които гарантирано ще зарадват вашите деца. 

Предпазна мрежа за батут

Докато търсите нов батут за деца, винаги трябва да имате предвид две неща:

  • осигуряване на безопасна среда;
  • създаване на забавна зона.

За щастие можете да постигнете и двете, като вземете детски батут с мрежа от Патиланци БГ. Батутите с мрежи помагат на хората да се задържат в зоната на батута, така че никой да не падне. Това е фантастично, защото когато имате мрежа на батут,  можете да се чувствате спокойно, като знаете, че батутът на децата ви е по-безопасен. Като допълнителни аксесоари към всеки наш детски батут с мрежа за деца, можете да прибавите и баскетболен кош за батути, както и пластмасови топки за игра.

Форма на батути

След като сте решили дали искате или не детски батут за вкъщи с мрежа, трябва да помислите за формата на батута. Въпреки че кръглите батути със заграждения са най-популярните, правоъгълните батути също са атрактивна опция. Кръглата форма на батута ви помага да сте близо до центъра на батута, като там е възможно най-безопасното място за ползване.

Защо Патиланци БГ?

В Patilanci BG се опитваме да сме сигурни, че винаги имате много възможности за вашия дом и вашето дете. Ето защо имаме толкова много батути на нашия сайт, включително батути от марки като Sonne sport, Buba и Moni. При нас можете да закупите и детски батут на изплащане. Искаме да сте сигурни, че когато търсите къде да купите батути онлайн, при нас ще намерите този, който е точно за вас . Всички батути с мрежа в нашия сайт са с гаранция. В нашия магазин ще намерите батути от 6FT, 8FT, 10FT, 12FT и 14FT. Може да доставим вашия батут до всяка точка на България в рамките на до 2 работни дни. Батутите с мрежа притежават и нужните сертификати, съгласно международните стандарти за качество и безопасност на детето.