Обадете се сега: 0879 944 990
Балони и конфети

Балони и конфети

Балоните и конфетите безпорно са един от важните и неизменни аксесоари за всеки детски рожден ден или парти. Точно поради тази причина ние подбрахме специално за малките палавниги голямо разнообразие от парти аксесоари с които празникът на Вашето мъниче да се превърне в наистина страхотна забава.

В тази категория ще намерите различни видове балони, балонени фигури и магически балони с които малчуганите ще се забавляват донасита на всяко едно парти или празник. Защото няма дете, което да не обича балоните и веселите игри.

Цветната глина за конфети е един от най-популярните аксесоари за детско парти. С нея децата ще могат да направят съвсем само различни конфети или фигурки за детското си парти. Което ще се превърне в едно от най-големите забавления на този така специален ден.

Виж още

В тази категория ще откриете голямо разнообразие от балони, конфети и помпи за балони с които празникът на Вашето дете ще се превърне в истинско забавления. Малките палавници ще прекарат един незабравим рожден ден или парти, изпълнени със забавни игри надувайки различни забавни фигурки от цветни балони с помоща на симпатичните помпи. Или пък прекарвайки васели и интересни мигове изработвайки цветни конфети или фигурки от глина.