Обадете се сега: 0879 944 990
Бебешка козметика - Цени - Продажби

Кожата на бебето е изключително уязвима и затова Вие трябва да се грижите добре за нея с бебешка козметика. Подбрали сме качествена козметика, която да Ви помогне да предпазите детето си от различни вредни влияния.

За летните горещини трябва да се запасите със слънцезащитни продукти, които да предпазят детето от вредните лъчи на слънцето.

За да предотвратите появата на нежелани пъпчици от ухапвания от комари и насекоми, е много важно да използвате подходящ продукт за кожата на детето, които да отблъсне нежеланите вредители.

Масажните олиа и лосиони за тяло са чудесен избор за бебенцата с чувствителна кожа. Те ще успокоят, подхранят и овлажнят кожата на бебето, правейки я мека и еластична. 

Ще откриете и множество продукти за баня, безвредни за Вашето дете.

Виж още

1 2 ... 3 >
1 2 ... 3 >
Разгледайте разнообразните предложения от козметика за Вашето бебче - тук ще откриете слънцезащитни продукти, спрейове против комари, лосиони за тяло, масажно олио, бебешки шампоани, душ гелове и други.  Кожата на бебето е изключително уязвима и затова Вие трябва да се грижите добре за нея с  бебешка козметика .