Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Детска стая - Цени - Продажби
251 продукта в разпродажба КОЛЕДЕН КАТАЛОГ
05.12 - 31.12

Детска стая - Цени - Продажби

Всяко дете мечтае да има собствена детска стая където да са събрани всички негови играчки и вещи.

Във всяка детска стая трябва да има детско легло, бюро и детска маса със столчета за игра. При нас можете да откриете разнообразие от стоки за детската стая, украси и идеи за цялостната й визия.

В тази категория от каталога ни можете да откриете интересни декорации за детската стая, цветни тапети, стикери и други украси за детската стая. Красивите детски килими, нощни лампи, плюшени възгавнички и други ще допринесат са уют и усмивки в детското кътче.

Ние знаем колко важен е сънят за децата затова сме продбрали красиви детски легла и кошари , както и аксесоари за тях. Детската кошара трябва да има удобен матрак, а интересните и цветни спални комплекти с любимите герои на децата ще им осигурят прекрасни сънища.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 114 >
1 2 3 4 5 6 ... 114 >
Детската стая ще бъде много по-приятна с цветен детски килим, нощна лампа и декорации с любимите анимационни герои. При нас ще откриете огромно разнообразие от мебели за детска стая, шкафчета, скринове и много други необходими вещи за идеалната детската стая. Изберете между дървено детско легло или сгъваема кошара за спане, а за най-малките сме избрали цветни и интересни възглавнички.   Всяко дете мечтае да има собствена  детска стая  където да са събрани всички негови играчки и вещи.