Обадете се сега: 0879 944 990
Детски Колички - Цени - Продажби

Детски Колички - Цени - Продажби

Бебешките колички са най-разнообразни като марки, модели и функционалност. При нас можете за изберете количката , която ще Ви пасне най-добре. Количките, които предлагаме са класически моделилетни количкикомбинирани количкимодулни системиколички за близнацитриколки и други.

Една от първите Ви покупки преди вашето бебче да дойде на бял свят е тази на детски колички. При нас ще откриете голямо разнообразие на водещите марки. Детската количка е едно от задължитлните неща за Вашето бебе или подрастващо дете.

 

Класическите бебешки колички са най-разпространени на пазара. Те са с удобен и голям кош за новородено. Стандартните колички са по-стабилни и тежки от останалите, но и по-луксозни. Те са изключително подходящи за бебета до 4 месеца. Комбинираните детски колички предлагат много функции. Най-разпространени са моделите колички 3 в 1, които се състоят от кош за новородено, летен кош, столче за кола, чанта за багаж и други аксесоари. Летните колички са компактни и леки. Те могат лесно да се сгъват и пренасят. Лесно маневрени, леките детски колички са идеални за разходка навън в топлите летни дни. Количките за близнаци могат да бъдат с четири колела или триколки. В детските колички за близнаци кошчетата са  разположени едно до друго или едно зад друго. Така наречените колички триколки са най-удобния вариант за майките със забързано ежедневие. Количките бъги са идеални за разходка в парка или по алеите. Триколките могат да се сгъват лесно и безпроблемно да се поберат в багажник на автомобил.

Към всеки модел детска количка от каталога можете да изберете аксесоари за нея : платформи за колички, чувалчета, чадъри, чанти за количка, дъждобрани, комарници и други.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 129 >
1 2 3 4 5 6 ... 129 >
В тази категория ще откриете огромно разнообразие от детски колички - летни, комбинирани, модулни системи, колички за близнаци, триколки и други. За всяка от количките ще можете да закупите всякакви аксесоари - чувалчета, чадъри, чанти, дъждобрани.  Една от първите Ви покупки преди вашето бебче да дойде на бял свят е тази на  детски колички .