Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Игри на открито и спорт - Цени - Продажби

Игри на открито и спорт - Цени - Продажби

Спортуването и игрите са както много важни за децата, така и са неизменна част от тяхното ежедневие, затова ние ви предлагаме нашата категория " Игри на открито и спорт " .  

За най-малките са подходящи играчки за прохождане и яздене, колички за бутане и други играчки за игра на открито. При нас можете да откриете различни спортни стоки и принадлежности, с които Вашето дете ще спортува активно с дартц, различни детски топки, батути, трамплини и интересни надуваеми играчки , детски центрове и замъци. Акумулаторните колички или количките с дистанционно са много подходящи за игра на открито.

Ако детето Ви има много енергия и не можете да го накарате да стои на едно място – може да си избере колело, триколка ,тротинетка, ролери, скейтборт или скутер. За неуморни игри на плажа предлагаме надуваеми топки, пояси, дюшеци, надуваеми лодки, кофички и лопатки  и какво ли още не.

А за тези, които искат да си пренесат морето в къщи – решението е надуваем басейн. Ако живеете в къща с голям двор можем да Ви предложим сглобяеми къщи за игра, детски люлки и пързалки, пейки и най-разнообразни градински играчки.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 115 >
1 2 3 4 5 6 ... 115 >
Игрите на открито са най-забавни - цветни топки и палатки, надуваеми играчки, детски пързалки, къщи за игри, билярдни маси, джаги, дарц и много други забавления за децата, можете да откриете при нас. Също така разполагаме и с разнообразие от различни акумулаторни мотори, бъгита и колички, както и други забавления за градината и двора.  Спортуването  и  игрите  са както много важни за децата, така и са неизменна част от тяхното ежедневие, затова ние ви предлагаме нашата категория  " Игри на открито и спорт " .