Обадете се сега: 0879 944 990
Камиони трактори и строителни

Камиони трактори и строителни

Децата обичат да играят с играчки, които им помагат да разберат от малки с какво ще се занимават като пораснат или с които  да подражават на родителите си. В тази категория играчки ви предлагаме умален модел на всички земеделски машини, камиони и строителни машини, които представляват интерес за вашето детенце. Предлаганите играчки биха накарали вашето дете да опознае от ранна детска възраст моторните превозни средства. Тук има играчки подходящи за всички възрасти.

Онлайн магазин Patilanci.bg сме подбрали играчки от различни марки. При нас ще намерите различни камиони - музикални, с конструктори, Lego, различни видове трактори и строителни машини с които да се забавлява. При нас има и метални конструктори, с които детето само да си сглоби камион.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 17 >
1 2 3 4 5 6 ... 17 >
В онлайн магазин Patilanci.bg ще намерите голямо разнообразие от камиони - боклукчийски, пожарни, автовози, трактори и строителни машини - кранове, бетонобъркачи, тежкотоварни. Всички играчки за с високо качество и са подходящи за различни възрасти.