Обадете се сега: 0879 944 990
Комбинирани колички

Комбинирани колички

" Комбинирани колички " са най-предпочитания избор от родителите, тъй като са практично решение, съчетаващо няколко фунции в една. Те могат да бъдат използвани целогодишно и със закупуването им спестявате допълнителни разходи, тъй като включват кош за новородено, летен кош, а понякога и столче за кола. Към комплекта в повечето слувай се добавят и необходимите за всеки един родител аксесоари - комарник, дъждобран, чанта за багаж, багажник, покривало за крачетата и др.

Комбинираните колички са с различни позиции на облегалката, практични и удобни дръжки, лесни и компактни за сгъване. Тяхно основно предимство е, че са подходящи за новородени, но и по-големи деца.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 57 >
1 2 3 4 5 6 ... 57 >
Комбинираните колички съчетават в себе си многофункционалност. Те включва летен, зимен кош и столче за кола. Отделните части на комбинираните колички се закрепват лесно за шасито. Те са чудесен избор за Вашето дете през всеки един сезон.  " Комбинирани колички "  са най-предпочитания избор от родителите, тъй като са практично решение, съчетаващо няколко фунции в една.