Обадете се сега: 0879 944 990
Детски костюми

Детски костюми

Всяко едно дете обича да се превъплащава в ролята на любимият си анимационен герои. Точно поради тази причина ние подбрахме специално за дечицата безброи много красиви, забавни и нтересни детски карнавални костюми. С тях малчуганите с лекота ще се превъплатят в образите на вампири, пирати, животни и какво ли още не.

Специално за момченцата сме подбрали страхотни карнавални костюми на костенурките нинджа, Бен Тен, както и различни други костюми сред които полицейска униформа, пиратски костюм, екип на строителен работни и още много други интересни и забавни образи, любими на всяко едно дете.

Не сме забравили и малките момиченца те ще могат да избират между красиви бални рокли, досущ като тези на принцесите на Disney, костюми на малката русалка, роклята на Barbie или пък вампирските одежди на героините от Monster High. Това е само малка част от всички карнавални костюми, които ще откриете в каталога на Patilanci.bg.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 9 >
1 2 3 4 5 6 ... 9 >
В този каталог сме подбрали голямо разнообразие от детски карнавални костюми с които малчуганите ще могат да се превъплатят в любимите си анимационни герои или в униформите на различните професии. Костенирките нинджа, Бен Тен, Майк от Уневрскитет за татасъми, Малката Русалка и Принцесите на Disney са само малка част от образите на предлаганите от нас детски карнавални костюми.