Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Кукли - Цени - Продажби
251 продукта в разпродажба КОЛЕДЕН КАТАЛОГ
05.12 - 31.12

Кукли - Цени - Продажби

Любимите играчки на едно малко момиченце са именно нейните кукли! 

Детските кукли за интересни и забавни не само да децата, но и за техните родители, които могат да се включат в приказната игра на детето. 

Куклата не е просто играчка за децата, а истински и верен техен приятел. Всяко момиченце си мечтае да има модерните кукли Барби, Winx, Liv, Moxie или Poppixie. Куклите принцеси на Disney са мечта на всички момичета. Те са бляскави и красиви, с различни прически, гардероби, рокли и други аксесоари.

Още по-забавно е когато има и къща за кукли, или количка за кукли, различни дрешки, замъци, гримьорни, чантички и какво ли още не.

Особено полезни за децата са интерактивните кукли. Това  са говорещите кукли, кукли бебета, които спят, плачат, смеят се и изпълват деня на детето Ви с радост и игри. Модерните кукли са пеещи кукли, ходещи кукли, балерини, феи, русалки и други.

Игрите с кукли са любимо занимание на всяко малко момиченце. Подарете й нейната кукла приятелка още сега!

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 59 >
1 2 3 4 5 6 ... 59 >
Тук ще откриете най-известните кукли: Барби, Мокси, принцесите на Дисни,  Monster hight героините от Уинкс клуб и много други. За по-малките принцеси сме подбрали интерактивни кукли бебета които плачат, смеят се, пълзят и какво ли още не. Откриите куклата която ще бъде верен приятел на Вашето детенце в Patilanci.bg