Обадете се сега: 0879 944 990
Кукли Уинкс

Кукли Уинкс

Запознайте се с Блум, Стела, Флора, Муза, Айша, Текна - 6-те приятелки от клуба Уинкс. Всяка от тях има своя собствена персоналност! Тук ще намерите всички тях на едно място! Съберете всички кукли Уинкс и пресъздайте страхотния детски филм в реалността!

Блум е феята на Драконовия пламък. Тя е най-силната от всички феи. Блум е винаги готова да помогне на своите приятелки – тя е лоялна, силна и никога не се отказва!

Стела е феята на на Светещото слънце и принцеса на Солария – свят, където хората извличат своята магия от слънцето. Тя е безгрижна, много контактна и обожава да е център на вниманието. Стела обича дрехите и иска да бъде дизайнер и често създава невероятни тоалети за своите приятелки.

Аша е феята на вълните. Тя може да контролира водата. Обожава да танцува, да се забавлява. Послеща всяко предизвикателство с гордо вдигната глава, идеалистка е, импулсивна, бунтарка и винаги готова за веселие.

Флора е феята на природата. Тя извлича магическите си сили от цветята. Може да приготвя невероятни магически отвари. Тя е най-мъдрата и най-умна от всички феи от клуба. 

Муза е феята на музиката. Нейната любов е музиката – от класическа до хип хоп. Муза е най-земната от своите приятелки и винаги казва това, което мисли.

Техна е феята на технологията. Извлича своите сили от технически източници.  Тя обича да играе видеоигри, да прекарва времето си на компютъра. 

Виж още

Няма намерени резултати
Уинкс Клуб  е модерна приключенска серия, която включва 6 най-добри кукли приятелки: Блум, Стела, Флора, Муза, Техна и Аша, които посещават магическо училище за  феи . Потопете се в техния невероятен свят и се забавлявайте! Изберете своята любима кукла Уинкс!