Обадете се сега: 0879 944 990
Логически игри

Логически игри

Логическите игри са образователни и развлекателни за цялото семейство.

Игрите с думи като Скрабъл, Пантоними, Бланко и други развиват наблюдателността, логиката и умсвените умения на Вашето дете. Интелектуалните игри с думички, детските кръстословици и ребуси са идеални за ранообразие през скучните следобеди в къщи.

В каталога ще открието и карти за игра, както детски - така и за възрастни. Всички знаем колко забавни са игрите Уно, Черен петър и Мемори картите за игра. Вашите малчугани ще се забавляват от сърце с цвените детски карти с любимите им анимационни герои.

Семейните игри са приключените не само от децата, но и от възрастните. Подбрали сме най-известните настолни игри като Монополи, игри със зарове и пионки, Не се сърди човече и други забавни фамилни игри . За всеки ще бъде удоволствие да се разтовари с игра на дама, шах или добре познатата на всички ни ролетка.

Занимателните игри са идеалния подарък както за Вашето семейство - така и за близки или роднини.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 11 >
1 2 3 4 5 6 ... 11 >
В каталога щ откриете голямо разнообразие от детски логически, образователни и развлекателни игри, които биха допаднали на всеки малчуган. Скрабъл, Монополи, Не се сърди човече и още много много други любими на всички деца игри ще намерите именно тук в Patilanci.bg