Обадете се сега: 0879 944 990
Музикални играчки

Музикални играчки

Детските музикални играчки са любимото забавление, както за най-малките палавници, така и за вече по големите деца. В каталога на Patilanci.bg ще откриете голямо разнообразие от музикални играчки, което би впечатлило всяко едно дете. Специално за най-малките сме подбрали различни музикални играчки за бутане, музикални инструменти, влакчета и сладки плюшени играчки с мелодии и звуци. Всичко това и какво ли още не ще намерите точно при нас. 

Големите палавници ще могат да избират измежду различни музикални играчки и инструменти, подходящи за възрастта и интересите им. Детските китари, количките със звуци и светлини и дървените музикални пъзели са именно за тях.

Продуктите в тази катерогия са на водещи марки производители на детски играчки, част от които са Fisher Price, Moni, Chipolino, Thinkle Stars и Simba.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 14 >
1 2 3 4 5 6 ... 14 >
В тази категория ще откриете голямо разнообразие от музикални игри и играчки, които биха допаднали на всяко дете. Различните музикални инструменти, пъзели с мелодии и бебешки музикални играчки са само малка част от всички интересни и забавни продукти в тази категория.