Обадете се сега: 0879 944 990
Музикални инструменти

Музикални инструменти

Детските музикани инструменти са любим подарък на всяко дете. Точно поради тази причина в каталога на Patilanci.bg ще намерите голямо разнообразие от музикални инструменти подходящи за деца от всички възрастови групи.

Специално за най-малките тук сме подбрали цветни и забавни музикални китари, пиана, ксилофони, чинели, барабани и всички останали любими и предпочитани от малчуганите инструменти. Играта с тях ще помогне на мъничетата да развиват музикалният си талант, слух и усещане за ритъм. Но това съвсем не е всичко, по-големите дечица ще намерят при нас много и различни модели китари, йоники, пиана и барабани подходящи за първите им стъпки в света на музиката. 

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 9 >
1 2 3 4 5 6 ... 9 >
Огромно разнообразие от детски музикални инструменти ще намерите в каталога на Patilanci.bg. Играта с тях помага на мъничетата да развиват своят слух, усещане за ритъм и творчески и музикални заложби. Продуктите от тази категория са на водещи марки, произвадители на детски играчки, част от които са Simba, Moni, Just Toys и Bontempi.