Обадете се сега: 0879 944 990
Надуваеми басейни

Надуваеми басейни

Надуваеми и сглобяеми басейни за дома и градината.

Надуваемите басейни са най-добрият избор за справяне с летните горещи дни. Пренесете морето във вашия дом с надуваем басейн за плуване. Басейните са с различна форма, големина и дълбочина до 1,5 метра.

Детските басейни са лесни и удобни за монтиране - необходими са Ви само 10 минути и играта във водата може да започне. Детските преносими басейни са интересни и цветни, със пръскащи стри, пързалки и други водни забавления. Към басейните можете да закупите цветни и интересни пластмасови топки, различни надуваеми играчки и други. Освен градиснки басейни предлагаме и водни центрове за незабравима игра.

Семейните басейни са удоволствие за цялото семейство. Моделите са най-разнообразни: фалимни басейни със стълба, с метална конструкция, с дървена облицовка, снабдени със пречиствателна система и много други.

При нас можете да откриете и всички необходими аксесоари за Вашия надуваем басейн: покривала за басейни, лепила, помпи за надуване, подложки за басейн, филтри за басейни, филтърни системи и други.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 9 >
1 2 3 4 5 6 ... 9 >
В тази категория ще намерите забавни надуваеми басейни. Разгледайте нашите предложения от басейни с пързалки, водни центрове, градински басейни, фамилни басейни, както и всякакви аксесоари - покривала за басейни, лепила, помпи за надуване и други.