Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Образователни игри и играчки - Цени - Продажби

Образователни игри и играчки - Цени - Продажби

Играчките, които са от изключително значение за детското развитие, ум и логика, са именното нашите образователни игри и играчки. 

Те стимулират любопитството им и интереса към нови знания и възможности. Креативните играчки са полезни за развитие на говора и двигателните умения при децата.  Различните занимателни и логически игри са подходящи за цялото семейство.

Добре познатите на всички нас Монополи, Не се сърди човече, Дама, Домино и други ще изпълнят деня Ви с прекрасни мигове.  За децата , които от малки са изобретателни предлагаме моделини, плателини и други различни аксесоари за моделиране и декорация.За любителите на изобразителното изкуство сме подготвили дъски за рисуване, книжки за оцветяване, моливи, флумастери, пастели и други аксесоари за рисуване. Не сме забравили и малките малчугани с влечение към музикалното изкуство – за тях избора е огромен : музикални инструменти, музикални кутийки и други.  

За по-любознателните предлагаме детски книжки, енциклопедии, научни и изследователски играчки, занимателни центрове и други интерактивни и иновативни детски играчки. Подарете на детето си впечатляващи детски играчки, с които ще се забавлява и учи едновременно. 

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 198 >
1 2 3 4 5 6 ... 198 >
Образователните играчки развиват креативността, мисленето и трупат нови знания при децата. Освен всичко това, ролевите игри са и много забавни и интересни. Богат избор от детски кухни, работилници и тоалетки за красова, дъски за рисуване и оцветяване, музикални играчки, семейни, логически игри и много други.