Обадете се сега: 0879 944 990
Превозни средства и аксесоари

Превозни средства и аксесоари

В тази категория ще откриете разнообразие от детски колички, камиони, писти за игра, влакчета, самолети и много други детски превозни средства.

Детските коли са разнообразни модели и видове. Малка част от тях са метални и пластмасови колички, коли и джипове с акумулатор, играчки с дистанционно управление, колички с педали, детско АТВ и много други.

Акумулаторните колички за хит за децата. Моделите са разнообразни и интересни. Детски коли копия на световно известните Audi, BMW, Porshe И други ще зарадват всеки малък шофьор. Количките с дистанционно осигуряват на мама и татко спокоиствие чрез родителлски контрол на количката. За по-големите деца са подходящи детските мотори и мотоциклети, различни камиончета и други. А когато дойде зимата децата обичат да се пързалят и играят в снега.

Карането на шейна доставя неуспоримо удоволствие на децата. От Partilanci.bg можете да избирате сред огромно разнообразие от пластмасови шейни, метални или дървени или шейни с кормило.

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 156 >
1 2 3 4 5 6 ... 156 >
При нас ще откриете огромно разнообразие от детски превозни средства, като детски велосипеди, триколки, акумулаторни коли и мотори, бъгита и много други. За най-малките сме подбрали играчки за яздене и бутане които са страхотен избор за всеки.