Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Проходилки - Цени - Продажби

Проходилки - Цени - Продажби

Ако Вашето бебче вече посяга с ръчички, иска да опознае всеки предмет, може да стои самичко и да задържа главичката си е време да разгледате нашите проходилки, за да може то да направи лесно първите си стъпки. При нас ще откриете огромно разнообразие от проходилки, бебешки бънджита и коланчета за прохождане. 

С проходилката Вашето детенце ще се чувства по-уверено и бързо ще забрави всякакви притеснения. Проходилките са направени с музикални панели и висящи играчки, за да може детето ви да се забавлява докато се учи да ходи. С бебешките бънджита, бебчето Ви ще може да си подскача уверено и да подсилва крачетата си. С помощта на коланите за прохождане ще можете да се разхождате вече цялото семейство както в затворени пространства, така и сред природата. 

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 14 >
1 2 3 4 5 6 ... 14 >
Проходилките са снабдени с разнообразни плотове и музикални играчки. Те ще развият слуховите и зрителни възприятия на детето и най-важното - ще му помогнат да направи първите си самостоятелни стъпки. Изберете от нашата богата гама от детски проходилки.