Обадете се сега: 0879 944 990 / 0879 944 984
Пъзели - Цени - Продажби

Пъзели - Цени - Продажби

В тази категория сме подбрали много модели от любимите на всички деца пъзели. При нас ще намерите различни размери, части, видове и марки пъзели, както за малки така и за по-големи.  Пъзелите развиват творческите възможности и интелекта на децата.

Играта с пъзел може е подходяща и за по-малките деца. Чрез филтъра по възраст Вие можете да откриете подходящ пъзел точно за Вашето дете.

Пъзелите са забавни игри разнообразни по вид и сложност. Предлагаме Ви богат избор от  бебешки пъзели, дървени кубчета за нареждане , постелки за пъзели, 3D пъзели играчки  и други.

Игрите с пъзели са образователни и занимателни. Нареждането на пърченцата обогатява знанията и развива мисленето на децата. Съберете и наредете всички части на своя пъзел, поставете го в рамка и украсете Вашия дом с един саморъчно направен съвенир - Пъзелът. Децата изключително дълго се заиграват с пъзелите, защото нямат търпение да се получи желаното изображение. 

Виж още

1 2 3 4 5 6 ... 109 >
1 2 3 4 5 6 ... 109 >
Тази категория е специално за всички малки и големи любители на пъзели! Тук ще откриете огромен избор от бебешки пъзели, 3D пъзели, пъзели кълбо, дървени пъзели, както и едни от най-големите пъзели, които можете да намерите на пазара!