Обадете се сега: 0879 944 990
Шейни

Пързалянето с детски шейни винаги е било едно от най-любимите занимания на децата през зимата.  Шейните са много и различни видове – от бебешки с колан и чувалче, през шейни за по-големи деца с корило и спирачка, до професионални шейни развиващи високи скорости.  Хит сред по-големите деца са шейните с кормило – така наречените шейни чук и гек.  С нея могат да правят завои или да обикалят вратички досущ като истински скиори. Пластмасовите шейни също не са за пренебрегване – леки и практични те могат да се използват за всяка пързалка.   Едно е сигурно – независимо какъв модел  детска шейна изберете за Вашето дете, забавленията и доброто настроение са гарантирани.

В онлайн магазин Patilanci.bg ще откриете всякакви шейни с които забавлението през зимата ще е пълно. При нас има шейни с кормило, шейни лопати, пластмасови шейни, метални шейни, детски сноуборд.

Виж още

В тази категория са събрани разнообразни детски шейни с които детето ще се забавлява до захлас в снежните зимни дни. В нашия магазин ще откриете всякакви модели за бебета, за по - големи деца, шейни скормило или обикновени пластмасови шейни.